08-27-2015, 08:07 PM
Robert نوشته: اول اینکه من نمیدونم نام جستار با موضوعی که میخواهم مطرح کنم هماهنگی دارد.
پرسش این هست که آیا اگر ما چیزی را برای جامعه و کشورمان بخواهیم و به هر راهی متوسل شویم در حالیکه اکثر مردم کشورمان آن چیز را نمیخواند ، آیا این کار درست و اخلاقی هست؟
مثلا من به نظر و برداشت خودم اکثر مردم ایران به دنبال آزادی و سکولاریسم نیستند و همین قوانین شریعت را ترجیح میدهند. آیا فعالیت من در جهت تحمیل خواست خودم مثلا از روش ادامهی تحریم و یا تشدید آن درست و اخلاقی هست؟
باور همگان به چیزی مایهیِ درستی, خوبی, یا اخلاقی بودن آن نمیشود. این از پروپاگانداهایِ سیستم تکنولوژیک است
که به دستآویز "خواستهیِ همگانی" راه خودش را پیش میبرد, هنگامیکه خواستهیِ همگانی به خودی خود هیچ ارزشی ندارد.
نکتهیِ بسیار گیراتر همینکه بسیاری, مانند خود شما, بجای آنکه یک نگرش و دیدگاه را از دیدگاه منطقی بودن و اخلاقی بودن
بسنجند, آنرا بوارونه, از روی "همگانپذیری" و "این خواستهیِ همگانیست یا نه؟" میسنجند و هتّا زمانهاییکه میدانند
دیگران نادرست میکنند, اینها باز بیکنش و بی عمل مینشینند چون هر چه باشد نمیخواهند "بیاخلاق" بوده و مخالف آب شنا کرده باشند.
.Unexpected places give you unexpected returns