08-23-2015, 06:17 PM
امام درگرماگرم جماعی دشمن شکن با سوسن بانو بود که سوسن ناگهان کنار کشید. امام کظم غیظی نموده و فرمود:چی شد زن؟ بیا تا لحاف گرمه! سوسن گفت: من به رفتارت اعتراض دارم. کظم سکس کردم. امام کظم بهتی کرد وپرسید: چی شده مگه؟ سوسن با گریه کظم فین ناموفقی کرد و در حالی که دستش را زیر فرش پاک میکرد گفت: چرا من مزرعه تو باشم؟ چرا از هر راهی به من وارد میشی؟ امام که از شام به اینور نفخ کرده بود کظم گوز ملایمی کرد و گفت: حالا الان وقت این حرفاست؟ بیا امشبو بگذرون فردا کظم دین میکنم به جون شمقدر...
سوسن گفت: نه دیگه. باید قول بدی که کظم زرع کنی. من زنم نه زمین کشاورزی. باید واسه جماع ازم اجازه بگیری. امام با عصبانیت در حالی که برای کظم منی به سمت مستراح میدوید داد زد: ک..ن لقت! چه آدم شده! تقصیر منه که کظم ج..ق میکنم و منت تورو میکشم. حالا اینقدر کظم ک..ر کن تا کف کنی!
سیره نقوی – باب استفاده ناصحیح از کظم
سوسن گفت: نه دیگه. باید قول بدی که کظم زرع کنی. من زنم نه زمین کشاورزی. باید واسه جماع ازم اجازه بگیری. امام با عصبانیت در حالی که برای کظم منی به سمت مستراح میدوید داد زد: ک..ن لقت! چه آدم شده! تقصیر منه که کظم ج..ق میکنم و منت تورو میکشم. حالا اینقدر کظم ک..ر کن تا کف کنی!
سیره نقوی – باب استفاده ناصحیح از کظم
عمل به دستورات و قوانین اسلام ترویج فحشا و قباحت و زشتی واقعی است. رقص و آواز و سکس و برهنگی و پورنوگرافی و اختیار زن به تعدد شریک جنسی نه فساد است و نه فحشا بلکه از حقوق مسلم زنان و مردان جامعه میباشد.