04-24-2012, 06:20 PM
کافر نوشته: اول اینکه آقای مشیری یک مصدقی هست و اتفاقن مخالف شاه بوده و هست و سال ها پیش از انقلاب از کشور خارج شد تا به اکنون ... سخن از رضا فاضلی به میان اومد من نیز با این دوستمون هم عقیده م ..از اولین افرادی که جرقه ای رو در ذهن من روشن کرد همین آقای فاضلی بود .. به روح که اعتقاد نداشت ، ولی نور به قبرش بباره .. یادم نمیره وقتی از تلویزیون کانال یک خبر فوتش رو شنیدم ناخودآگاه پای تلویزیون نیم ساعت زار زدم ..درسته یه مقدار افراطی بود ولی در کل صحبت هاش درست بود . رضا فاضلی رفت ولی رضا فاضلی ها تکثیر خواهند شد و راه این بزرگمرد رو ادامه خواهند داد.. در حال حاضر هم در میان شخصیت های اسلام ستیز ایرانی گمان می کنم بهرام مشیری از همه شاخص تر باشه .. ..اگر هم هست من اطلاعی ندارم
رضا فاضلی مرد شریفی بود که متاسفانه آنطور که باید شناخته نشد. من ابتدا باورم نشد و فکر کردم اشتباه شده است!
واقعا داستان غریبی داریم ما ایرانیان. تصورش را کنید اینهمه افراد با استعداد در خارج آواره شدند و به سختی پول و سرمایه ای جمع می کنند تا صدایشان را به گوش مردم برسانند و در داخل ایران امکانات و پول و سرمایه می افتد دست امثال شمقدری و شریعتمداری.
و چه بسیار که از ایران رفتند و در تنهایی خاموش شدند و در خاموشی مردند, امثال شاهرخ مسکوب.