نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تهمینه میلانی، نمونه‌ی فمنیست ایرانی (حال بهم زن)

راستین گرامی شاید در ایران نیستی یا با زن و دوست دخترت مشکل داری داری به فمینیستها گیر میدی.
چند نکته:
۱) اولا وزارت ارشاد اجازه نمی دهد در فیلم صحبت از جماع و ابتکار جماع زنان داده شود من این فیلم میلانی را ندیدم ولی فکر نکنم مباحث پاراگراف آخر در آن مطرح شود.
۲) من مذکرم از حقوق زنان دفاع می کنم.
۳) اکثر خانواده های ایران یا مذهبی اند یا سنتی. سنتی ها از مذهبی ها مادر قحبه ترند مردانشان ژست مذهبی دارند ولی بخش لومپنی مذهب را بلدند از حضرت علی و حسین حمالی و گنده لاتی و زن بازی اش را تقلید می کنند و زنانشان جنده چادری هستند. ۹۰ درصد مردم ایران یا مذهبی اند یا سنتی. معمولا بیخدایان منشعب از سنتی ها و مذهبی ها گند و گوه فرهنگ خانواده مذهبی یا سنتی اشان را یدک میکشند.
۴- مردان سنتی و مذهبی اکثرا به زنان به دیده تحقیر می نگرند و مثل‌۵ سنده آل عبا به زنان نگاه می کنند.
۵- فمینیستهای ایران دارند با این اراذلکده که اسلام ناب محمدی در قالب و غالب مذهبی ها و سنتی ها صدها سال است فرهنگ ایران را گوه آلود کرده مبارزه می کنندa.
۶- شما احتمالا شریک زندگی ات یا دوست دخترت خیای برایت فیس و افاده آمده وگرنه من فیلمهای میلانی را دیده ام ضد مرد نیست و حقایق ایران را نشان داده. شما در ایران نیستی نمی بینی مردان سنتی ایران چگونه اند.

عمل به دستورات و قوانین اسلام ترویج فحشا و قباحت و زشتی واقعی است. رقص و آواز و سکس و برهنگی و پورنوگرافی و اختیار زن به تعدد شریک جنسی نه فساد است و نه فحشا بلکه از حقوق مسلم زنان و مردان جامعه میباشد.
پاسخ

پیام‌های این موضوع
تهمینه میلانی، نمونه‌ی فمنیست ایرانی (حال بهم زن) - توسط Rustin - 08-11-2015, 08:53 PM
تهمینه میلانی، نمونه‌ی فمنیست ایرانی (حال بهم زن) - توسط Agnostic - 08-12-2015, 05:08 PM
تهمینه میلانی، نمونه‌ی فمنیست ایرانی (حال بهم زن) - توسط Anarchy - 08-12-2015, 10:54 PM

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان