04-24-2012, 01:09 PM
cyrusofgreat نوشته: من اول از همه بگم که ارادت خاصی به آقای فاضلی دارم...(در واقع ایشون مثل مثل پدر نداشتم بود..)که بعد از درگذشتشون...من خیلی ناراحت شدم...آقای مشیری هم مرد بدی نشون نمیده...حداقل از بقیه ی افرادی که در تلویزیون پارس هستند به نظر من الان ایشون بهترند...به خاطر اینکه طرفداری بی خود از شاه گذشته نمی کنه...اول اینکه آقای مشیری یک مصدقی هست و اتفاقن مخالف شاه بوده و هست و سال ها پیش از انقلاب از کشور خارج شد تا به اکنون ... سخن از رضا فاضلی به میان اومد من نیز با این دوستمون هم عقیده م ..از اولین افرادی که جرقه ای رو در ذهن من روشن کرد همین آقای فاضلی بود .. به روح که اعتقاد نداشت ، ولی نور به قبرش بباره .. یادم نمیره وقتی از تلویزیون کانال یک خبر فوتش رو شنیدم ناخودآگاه پای تلویزیون نیم ساعت زار زدم ..درسته یه مقدار افراطی بود ولی در کل صحبت هاش درست بود . رضا فاضلی رفت ولی رضا فاضلی ها تکثیر خواهند شد و راه این بزرگمرد رو ادامه خواهند داد.. در حال حاضر هم در میان شخصیت های اسلام ستیز ایرانی گمان می کنم بهرام مشیری از همه شاخص تر باشه .. ..اگر هم هست من اطلاعی ندارم
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"