07-17-2015, 12:34 PM
sonixax نوشته: نظریه پردازان توئطه حرفهاشون ارزش نداره جانم!بی ربط نگو جانم :e057:
نظریه توطئه دیگه چه ربطی داره؟!
تازه خودت پایین تر یجورایی تاییدش کردی دیگه! بقول خودت اگر امثال شوروی بودن و میدونستن مثلا آمریکا قدرت نابودی اونا رو نداره نهایت میزنه چند میلیون نفر میکشه، ممکن بود این کار رو بکنن.
نقل قول:ایراد اساسی استدلال شما اینه که با ساز و کار حکومتهای دموکرات آشنا نیستید! برای همین یک سری منافع حکومتی برای خودتون تعریف میکنید و بعدش بر اساس همونها استدلال میکنید و نتیجه گیری میکنید.دوست عزیز خیلی مطمئنی! قبلا گفتم بازم میگم ذهنت محدوده! به چیزهای مطمئنی که بیشتر توهم اطمینان و امنیت هستن تا واقعیت. من در دنیا هیچ چیزی رو اینقدر مطمئن نمیدونم. شرایطش برسه خیلی چیزها براحتی نقض میشه. همه چیز ممکنه. پس بهتره تا میتونیم محکم کاری کنیم! البته در انباشت این همه سلاح مخوف هم خودش ریسک و هزینه های هنگفتی هست که بحث خودش رو داره!! حتی بارها بوده بر اثر تصادف ممکن بوده دنیا به سمت جنگ اتمی و نابودی بره به همین دلایل.
اگر آشنایی درستی با نظام حکومتداری دموکرات داشته باشید متوجه خواهید شد که این طور نیست که حکومت آمریکا بتواند بر روی جان میلیونها نفر از شهروندانش قمار کنه و بعدش کماکان با قدرت سر جای خودش باشه!
نقل قول:در دوران جنگ سرد هر لحظه ممکن حکومت فاشیستی و دیکتاتوری شوروی یک حمله اتمی ترتیب بده پس آمریکا همواره در حال آماده باش بود برای پاسخ هسته ای! ولی برعکسش نبوده و فقط یک سری ادعا و دروغهای بی سر و ته از طرف کمونیست باقی مونده. بله استدلال شما در مورد حکومتهایی مثل کره شمالی یا ایران که جان شهروندان اندازه پهن هم ارزش نداره و میشه اونها رو فدای قدرت کرد و آب هم از آب تکون نخوره کاملن مصداق پیدا میکنه ولی در مورد انگلیس و آمریکا و اسرائیل و فرانسه سایر کشورهای دموکرات صدق نمیکنه.خب دیگه حداقل قبول داری که همیشه کسانی بوده و هستن که ممکنه چنین کاری رو بکنن!
به همین دلیله که آمریکا هیچ وقت نمیاد به یک قدرت اتمی حمله اتمی بکنه که بعدش پاسخ اتمی بگیره! اگر حمله ای باشه همیشه اول از طرف دشمنی با حکومت دیکتاتوری خواهد بود! حالا چرا کره شمالی یا روسیه یا ... چنین حمله ای رو علیه آمریکا ترتیب نمیده ؟! چون میدونه بعدش پودر میشه میره هوا! چون میدونه نه با آمریکا بلکه با کل ابرقدرتهای نظامی دنیا که همپیمان آمریکا هستند وارد درگیری میشه و این یعنی نابودی.
من بهت میگم حتی آمریکا هم ممکنه یه زمانی حکومتش عوض بشه و جور دیگه بشه. ممکنه دنیا بهم بریزه. راحتتر از چیزی که فکر میکنی! بستگی داره انسانها چقدر معنویت و نیروهای اصیل و درونی داشته باشن اعمال و درونیاتشون چطوری باشه.
خوبه خود آمریکایی ها خیلی تحت تاثیر و معتقد به مسائل آخرالزمانی هستن و فیلم های جالبی هم در این ارتباط ساختن.
نقل قول:همیشه نمیشه توجیه پیدا کرد! اگر شمار کشته شدگان بیشتر از یک حدی میشد مورد به دادگاه های نظامی و بین المللی کشیده میشد و خلاصه خیلی گندکاری بالا میومد که قابل جمع کردن نبود.
دلت خوشه ها!
نقل قول:این همه خودت رو شهید کردی که دو خط متلکی که در مورد ضریب هوشی پایینت نوشتم رو جواب بدی ؟ :))))) زحمت نکش چون اصلن کسی اونها رو نمیخونه حتا خود من :))) سرِ کار نباش جانم!بله اصولا شما دنبال خندیدن و تمسخر و تفریح و سرگرمی هستید و بخاطر همین حتی در بحثهایی که صلاحیت و سوادش رو ندارید در بحثهای علمی و تخصصی جدی وارد میشید و از خودتون فتوا در میکنید! (البته بیشتر منظورم اون مباحث قبلی در جستار فناوریهای نظامی است)