07-15-2015, 11:04 AM
توافق هسته ای هم همونطور که پیش بینی میکردم انجام شد.
این توافق اولین پله ی ورود ایران به دنیای جهان اول هست
جدای منافع کوتاه مدتی که این توافق برای کشور داره مثل آزاد شدن 140 تا 250 میلیارد دلار پول های بلوکه شده ی ایران که برای شروع به رشد اقتصاد ایران کافیه, این توافق راه رو برای سرمایه گذاری خارجی در کشور هموار میکنه
عطش سرمایه گذاران خارجی در ایران بیشتر از اون چیزیه که من فکر میکردم
سرمایه گذاری خارجی به تنهایی میتونه اقتصاد کشور رو دگرگون کنه
قبلا هم گفتم سرمایه گذاری فقط در پتروشیمی ایران میتونه میزان بیکاری 12% کشور رو به صفر!!! برسونه!
شنیدم صحبت سرمایه گذاری 180 میلیارد دلاری در پتروشیمی ایران واقعیت داره.
ایران همینطور میتونه بویینگ و ایرباس بخره.
تحریم های آمریکا و مخصوصا سوئیفت برداشته میشه.
بخش عمده ای از تحریم ها برداشته میشه
حتی تحریم تسلیحاتی ایران که زمانی حتی اشاره بهش هم مسخره بود تخفیف داده شده و تا 5 سال دیگه ایران آزاده که از هرکجا سلاح و مهمات بخره و بفروشه.
فقط مونده بازگشایی سفارت آمریکا که اون خورده تحریم های باقی مونده هم لغو بشه و ایران روابطش با آمریکا و ورودش به جایگاه ممتازش رو از سر بگیره.
ایران واقعا هرچیزی که برای تبدیل شدن به قدرت اقتصادی اول منطقه لازم باشه رو داره به غیر از روابط عمومی !!!
امیدوارم روابط عمومی ایران هم بعد از این ماجرا رو به رشد بزاره و کشورم رو به جایگاهی که لیاقتش رو داره برسونه
این توافق اولین پله ی ورود ایران به دنیای جهان اول هست
جدای منافع کوتاه مدتی که این توافق برای کشور داره مثل آزاد شدن 140 تا 250 میلیارد دلار پول های بلوکه شده ی ایران که برای شروع به رشد اقتصاد ایران کافیه, این توافق راه رو برای سرمایه گذاری خارجی در کشور هموار میکنه
عطش سرمایه گذاران خارجی در ایران بیشتر از اون چیزیه که من فکر میکردم
سرمایه گذاری خارجی به تنهایی میتونه اقتصاد کشور رو دگرگون کنه
قبلا هم گفتم سرمایه گذاری فقط در پتروشیمی ایران میتونه میزان بیکاری 12% کشور رو به صفر!!! برسونه!
شنیدم صحبت سرمایه گذاری 180 میلیارد دلاری در پتروشیمی ایران واقعیت داره.
ایران همینطور میتونه بویینگ و ایرباس بخره.
تحریم های آمریکا و مخصوصا سوئیفت برداشته میشه.
بخش عمده ای از تحریم ها برداشته میشه
حتی تحریم تسلیحاتی ایران که زمانی حتی اشاره بهش هم مسخره بود تخفیف داده شده و تا 5 سال دیگه ایران آزاده که از هرکجا سلاح و مهمات بخره و بفروشه.
فقط مونده بازگشایی سفارت آمریکا که اون خورده تحریم های باقی مونده هم لغو بشه و ایران روابطش با آمریکا و ورودش به جایگاه ممتازش رو از سر بگیره.
ایران واقعا هرچیزی که برای تبدیل شدن به قدرت اقتصادی اول منطقه لازم باشه رو داره به غیر از روابط عمومی !!!
امیدوارم روابط عمومی ایران هم بعد از این ماجرا رو به رشد بزاره و کشورم رو به جایگاهی که لیاقتش رو داره برسونه
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد