04-22-2012, 04:10 PM
یک آقایی خم شده بود داشت آب می خورد، نقی بهش گفت آقا اینجوری آب نخور عقلت کم می شه.
اون آقا گفت: عقل دیگه چیه؟!
نقی بهش گفت: عقل همون چیزیه که داره به تو میگه اگه طالب حکمت هستی با من احمق که فکر می کنم دولا دولا آب خوردن عقلتو کم و زیاد می کنه، نشست و برخاست نکنی.
آن مرد از همان لحظه از عقل خوشش آمد و نقی را برای همیشه ترک کرد.
امام نقی هرگاه تفاوت فرهنگی در کسی می دید دست در خشتک او فرو میبرد و با شوخی و خنده موانع فرهنگی را از میان برمی داشت.
نقی و گفتگوی تمدنها
[اشاره دارد بر دیپلمات ایرانی در برزیل که در استخر عمومی مزاحم دختران خردسال شده بود و بعد سفارت اعلام کرد این به خاطر اختلاف فرهنگی است)
اون آقا گفت: عقل دیگه چیه؟!
نقی بهش گفت: عقل همون چیزیه که داره به تو میگه اگه طالب حکمت هستی با من احمق که فکر می کنم دولا دولا آب خوردن عقلتو کم و زیاد می کنه، نشست و برخاست نکنی.
آن مرد از همان لحظه از عقل خوشش آمد و نقی را برای همیشه ترک کرد.
امام نقی هرگاه تفاوت فرهنگی در کسی می دید دست در خشتک او فرو میبرد و با شوخی و خنده موانع فرهنگی را از میان برمی داشت.
نقی و گفتگوی تمدنها
[اشاره دارد بر دیپلمات ایرانی در برزیل که در استخر عمومی مزاحم دختران خردسال شده بود و بعد سفارت اعلام کرد این به خاطر اختلاف فرهنگی است)
عمل به دستورات و قوانین اسلام ترویج فحشا و قباحت و زشتی واقعی است. رقص و آواز و سکس و برهنگی و پورنوگرافی و اختیار زن به تعدد شریک جنسی نه فساد است و نه فحشا بلکه از حقوق مسلم زنان و مردان جامعه میباشد.