06-03-2015, 07:37 AM
روایت است سوسن بانو شیرزن دنیای اسلام هر شب چنان رسی از امام مظلوم میکشید که حضرت را یارای رسیدگی به سایر کنیزان و همسران نبود. چه برسه به رتق و فتق امور مسلمین. یک شب امام که خیس عرق شده بود بعد از اینکه 40 تا خرما خورد که از شدت ضعف بیهوش نشه رو به سوسن بانو گفت: عزیزم... نه اینکه فکر کنی من خسته شدم ها... واسه خودت میگم.. مگه شما خانوما یه هفته در ماهو نباید عذر شرعی داشته باشید و استراحت کنید؟ الان سه چهار ماهه ماشالا هرشب هرشب داستان داریم تا صبح! یه وقت واسه تجهیزاتت مشکلی پیش نیاد؟ یه سرویس نگهداری نمیخوای ببریش؟ سوسن بانو در حالی که برای مرحله بعد لباس خواب توری خود را با لباس چرمی و چکمه بلند عوض میکرد گفت: عزیزم من یه پیروی از جدت امام کاظم همیشه کظم حیض میکنم که در خدمت شما باشم!! تا امام اومد فرق کظم غیظ و کظم حیض رو توضیح بده سوسن بانو با شلاق به جان حضرت افتاد و جگر ملائکه را از مظلومیت امام سوزاند!
فتیشه الاشیعه – اثر جنا جیمسون با مقدمه ای از آیت الله بهجت
فتیشه الاشیعه – اثر جنا جیمسون با مقدمه ای از آیت الله بهجت
عمل به دستورات و قوانین اسلام ترویج فحشا و قباحت و زشتی واقعی است. رقص و آواز و سکس و برهنگی و پورنوگرافی و اختیار زن به تعدد شریک جنسی نه فساد است و نه فحشا بلکه از حقوق مسلم زنان و مردان جامعه میباشد.