04-14-2012, 10:17 AM
بنظر من بعد از تغییر نظام تازه اول کاره.و مهمتر از هر چیزی یه قانون اساسی درست و حسابی سکولار و مبتنی بر حقوق بشر هست.ولی اونقدر مزخرف در این چند دهه در جامعه پمپاژ شده و امکان تشکیل حزب از بین رفته که خطر خیلی زیاده و احتمال قریب به یقین اسلامی ها میمانند و تازه غیر اسلامی ها هم بعضن افکار فاشیستی کم ندارن.بنظر من باید یه ارتش قوی پشت دولت سکولار باشه یه مدت تا وحشی بازی این اسلامیستها بخوابه.قتل عام اسلامگراها(غیره مسلح) هم غیر اخلاقی و وحشیانست و هم غیر عملی.بنظر من تنها شانس اینه که آمریکا از استقرار یک ایران قوی سکولار پشتیبانی کنهو کمک کنه که روی پاش وایسه.همون موقع اگر جناب محمدرضا شاه اصلاحات سیاسی رو هم همراه با اقتصادی مثل کره جنوبی انجام میداد همون اول کارها درست میشد.ایران هم این وسط اگر یک اتحاد اساسی با آمریکا مثل کره جنوبی انجام بده خیلی خوب میشه.مخصوصن هم که فکر نکنم در هیچ جای خاورمیانه علاقه به آمریکا مثل جونهای ایرانی وجود داشته باشه.اصلاح طلبها هم از همین میسوزند و اولویت شماره یکشون این هست که این رو وارونه جلوه بدند و آمریکا رو متقاعد کنند در ایران راه حل سکولاری نیست و آمریکا تنها راهش اینه که پول مفت و باج به اسلامیستها میانه رو (اصلاح طلب) بده تا اونها اوضاع رو کنترل کنند.
راه حلی که هیچ وقت کار نکرده و نخواهد کرد و فقط اوضاع رو بدتر میکنه.
راه حلی که هیچ وقت کار نکرده و نخواهد کرد و فقط اوضاع رو بدتر میکنه.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound