نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ریشه برخی افکار و الهامات

m@hdi نوشته: با سلام

یکی از دلایلی که مذهبیون براساس آن میگویند روح جدا از مغز وجود دارد این است که میگویند برخی افکار بدون پیش زمینه به یکباره وارد ذهن ما میشود یا به گفته شعرای بزرگ برخی ابیات باصطلاح به آنها الهام میشود و به یکباره وارد ذهن آنان میشود.

ریشه این افکار و الهامات چیست؟

من فکر میکنم سیستم عصبی انسان میتونه در شرایطی خاص مثل یک فرستنده/گیرنده عمل کنه! که ما اون رو با نام تله پاتی میشناسیم.
اثبات علمی هنوز براش وجود نداره ولی تنها توجیح عقلانی در مورد اینکه چه طور یک دفعه شما چیزی رو حس میکنید که هیچ رابطه ای باهاش ندارید هست.
مثلن ناخودآگاه احساس میکنید در خطر هستید!!! بعد از چند ثانیه یا دقیقه متوجه میشید خونه بغلی آتش گرفته!! (این برای خودم پیش اومده) - تنها چیزی که من میتونم برداشت کنم اینه که اون همه حراس و ترسی که بین صدها نفری که بیرون جمع شدند به نوعی مثل یک فرستنده عمل میکنه و دستگاه عصبی شخص داخل ساختمان هم در بعضی موارد خاص مثل یک گیرنده عمل میکنه و حس اونها رو درک میکنه.

البته یک چند تایی تحقیق در این باره شده ولی هنوز به نتیجه قطعی نرسیدند!!! ولی این دیدگاه هم با فیزیک جور در میاد و هم با فرگشت!!!

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

پیام‌های این موضوع
ریشه برخی افکار و الهامات - توسط m@hdi - 05-18-2015, 01:11 PM
ریشه برخی افکار و الهامات - توسط Agnostic - 05-18-2015, 08:16 PM
ریشه برخی افکار و الهامات - توسط sonixax - 05-18-2015, 09:38 PM
ریشه برخی افکار و الهامات - توسط m@hdi - 05-19-2015, 07:46 AM
ریشه برخی افکار و الهامات - توسط kourosh_iran - 05-19-2015, 05:44 PM
ریشه برخی افکار و الهامات - توسط Agnostic - 05-19-2015, 06:06 PM
ریشه برخی افکار و الهامات - توسط kourosh_iran - 05-19-2015, 06:13 PM
ریشه برخی افکار و الهامات - توسط kourosh_iran - 05-19-2015, 06:19 PM
ریشه برخی افکار و الهامات - توسط Agnostic - 05-19-2015, 06:28 PM