نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاسخ به شبهات یا مغلطه؟

به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
" 34 - و آتاکم من کل ما سالتموه و ان تعدوا نعمت الله لا تحصوها ان الانسان لظلوم کفار35 - و اذ قال ابراهیم رب اجعل هذا البلد آمنا و اجنبنی و بنی ان نعبد الاصنام
36 - رب انهن اضللن کثیرا من الناس فمن تبعنی فانه منی و من عصانی فانک غفور رحیم
37 - ربنا انی اسکنت من ذریتی بواد غیر ذی زرع عند بیتک المحرم ربنا لیقیموا الصلاة فاجعل افئدة من الناس تهوی الیهم و ارزقهم من الثمرات لعلهم یشکرون
38 - ربنا انک تعلم ما نخفی و ما نعلن و ما یخفی علی الله من شی ء فی الارض و لا فی السماء
39 - الحمد لله الذی وهب لی علی الکبر اسماعیل و اسحاق ان ربی لسمیع الدعاء
40 - رب اجعلنی مقیم الصلاة و من ذریتی ربنا و تقبل دعاء
41 - ربنا اغفر لی و لوالدی و للمؤمنین یوم یقوم الحساب
42 - و لا تحسبن الله غافلا عما یعمل الظالمون انما یؤخرهم لیوم تشخص فیه الابصار "
"34 هم دادتان از هر چه پرسیدیدش هم اگر به می شمارید بخشش سراسریِ خداوندُ نباشد جلوگیری می کنیدش چون آدیمیزاد تا برای خیلی ستمگری خیلی رویگردانیست
35 هم گداری گفت ابراهیم پروردگارم بگذار این شهرُ باورشده ای هم دور کنم هم فرزندم که بندگی می کنیم بت ها
36پروردگارا چون آنها تاریک گذاشتند فراوانی از مردمانُ باز کسی پی می رودم باز چون اوست ازم هم کسی سرمی پیچدم باز چونی خیلی آمرزنده ای خیلی مهربانی
37پروردگارما چونم یکجا نشاندم از زاده هایم به بیابانی بیگانهء دارای کشتی نزد خانه ات ناروا گشته برای برپا می دارند نماز باز بگذار دلهایی از مردمان باد می کشانی سویشان هم توشه بدهشان از میوه ها تا برای انگیزدشان خوش بجا می آورند
38پروردگارما چونی می دانی چه پنهان می کنیم هم چه آشکار می کنیم هم چیست پنهان می ماند بر خداوند از چیزی در زمین هم نباشد در آسمان
39پسندُ خداوند کسی بخشید برایم بر بزرگ شده اسماعیل هم اسحاق چون پروردگارم تا برای خیلی شنواییست فراخوانُ
40پروردگارم بگذارم برپا گشتهء نماز هم از زاده هایم پروردگارما هم بپذیر فراخوانی
41پروردگارما درست کن برایم هم برای دوزاینده ام هم برای باورمندان زمانی برپا می شود رسیدگی کردن
42هم نباشد رسیدگی می کنی خداوند فروگذاری بارهء چه انجام می دهند ستمکاران چون چه دیگر می اندازدشان برای زمانی جدا می شود درش بینش گر ها"
من باور دارم این سخن گفتهء خداوند است که نشانه داد سوی بنده اش که درود خداوند برش باد شما خواهید باور نکنید من از کارتان بیزارم شما هم شاید اینگونه باشد
خداوندا مرا پیوسته نمازگذار بگذار
پاسخ

پیام‌های این موضوع
پاسخ به شبهات یا مغلطه؟ - توسط kourosh_iran - 04-28-2015, 11:00 AM
پاسخ به شبهات یا مغلطه؟ - توسط mbk - 04-28-2015, 03:22 PM
پاسخ به شبهات یا مغلطه؟ - توسط kourosh_iran - 04-28-2015, 07:53 PM
پاسخ به شبهات یا مغلطه؟ - توسط m@hdi - 04-29-2015, 09:43 AM
پاسخ به شبهات یا مغلطه؟ - توسط kourosh_iran - 04-29-2015, 06:25 PM
پاسخ به شبهات یا مغلطه؟ - توسط mbk - 04-30-2015, 10:33 AM
پاسخ به شبهات یا مغلطه؟ - توسط m@hdi - 04-30-2015, 03:04 PM
پاسخ به شبهات یا مغلطه؟ - توسط mbk - 04-30-2015, 04:20 PM

پرش به انجمن: