04-22-2015, 01:26 PM
Moshref نوشته: اما این کُس شعرهایی که تلاوت میکنی را من از بسیجیهای خایه مال میشنوم که تا ازشان میپرسی چرا تورم سر به فلک کشیده و ممکت انقدر هر دمیبلِ؟ در جواب میگویند خب مگر نمیبینی تحریم هستیم. نادان ! فکر کنم بد ریدم به جزئیات مقالهات دردت گرفت، همه که مثل تو سیاستمدار برجسته و دارای اطلاعات سطح بالای بین المللی نیستند که بتونند خوب تحلیل کنند ! برخی هم مثل بنده کم سوادند !
شما به بزرگی خودتون ببخشید !
اول: دادن لفظ نادان به من که یک کاربر سایت هستم و در اینجا حضور دارم و پست میزنم یک توهین شخصی هست که باید رسیدگی بشه.
دوم: من که هنوز مقاله ای ندادم که تو بخوای نقد کنی. الان چی رو نقد کردی که من دردم بگیره؟
سوم: من خیلی هم خوشحال میشم کسی اینجا از اقتصاد سر در بیاره و نوشته هام رو نقد کنه. همیشه 2نفر بهتر از 1 نفر کارایی دارن.
اما بقول خودت کسشعر تلاوت کردن که نقد نیست!
چهارم: من سیاستمدار برجسته نیستم.
تحصیلات ارشد به بالای من MBA و فاینانس و کار من تجارت هست.
ادعایی ندام که همه چیز رو میفهمم. چیزهایی که من نوشتم اصول اقتصاد کلان هست. علم اقتصاد هست.از خودم که در نمیارم.
اما تو میگی علم اقتصاد, کسشعر تلاوت کردنه و حرفی که مردم بیسواد در تاکسی و مترو میزنن درسته؟
پنجم: من بسیجی نیستم. شما اینجا فقط 22 تا پست داری. من از خیلی قدیمتر از دفترچه با این محیط ها آشنایی دارم و طرز فکر و دیدگاهم برای کابران اینجا روشنه.
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد