04-19-2015, 02:25 PM
داستان از آنجایی شروع شد که من چندی پیش به خانوادهام گفتم میخواهم در مورد دینم بیشتر تحقیق کنم و اگر به نتیجهای نرسیدم پیشاپیش عذر میخواهم شاید یک بیدین شدم !! آنها هم برآشفتن و از همان موقعه توهین به من شروع شد کافر بیدین ، حرام لقمه این حرفها چیست که میزنی؟ اینها همش در حد حرفه مگر اهل دین نگفتن در مورد تمام ادیان خوب تحقیق کنید، و اگر کسی بدون تحقیق دینی را تقلید از بزرگان خودش به ارث برده باشد با یک کافر هیچ فرقی ندارد. خب من هم این حق را دارم در مورد دینم و تمامی ادیان تحقیق کنم، بارها همین شبهاتی که توی سایت های ضد دینی را که میخواندم به خانه منتقل میکردم یکسری را حواب میدادن و پاسخ بعضیها را نمیدانستن، من هم گفتم نمیخوام دیگر مثل شما بیمغز و کله پوک باشم، باید دنباله علم بروم و چیزهای زیادی یاد بگیرم من دیگه اون آدم سابق نیستم که هر خرافاتی رو بخوام قبول کنم. تا اینکه با سایت زندیق و چند سایت ضد دین آشنا شدم اما باز هم نوشتههای آرش بیخدا تاثیری در من بوجود نیاورد و اتفاقا عقاید منو محکمتر کرد با خودم گفتم این احمق مشکلش با جمهوری اسلامی ایران است برای همین رفته شبهه ایجاد کرده و قصدش اینه که اسلام رو یکجورایی بکوبه، شاید اگر توی حرفاش با لحن مودبانه و متین سخن میگفت همان بار اولی که وارد سایتش شدم مخم زده میشد اما با این فحشهایی که به اسلام و پیامبر داده بود گفتم این آرش بیخدا هم با یک داعشی هیچ فرقی ندارد. کی به این اراجیف گوش میده حتی خیلی از شبهاتی که مطرح کرده درست نیستن، از اینکه من آدم کنجکاوی هستم دست از تلاش برنداشتم و سراغ کتابهای ممنوعه و روشنگری رفتم با خواندن یک کتاب احساس کردم سکوی پرتاب من شروع شده و دیگر نظرم در مورد دین عوض شده و الان شاید 10٪ عقاید مذهبی در من وجود داره و اون هم بخاطر دلگرمی است وگرنه کسی نه نماز میخواند و نه روزه میگیرد با انسان بیدین هیچ فرقی نمیکند پس آن 10٪ هم گول بزنی هست. پستهای کوروش هم کم و بیش بیتاثیر نبود. از الان میخوام بیشتر تحقیق بکنم بیشتر کتاب ممنوعه و روشنگری بخوانم تو کارم بیشتر تلاش بکنم و اینکه ورزش کنم مهمترین اصل زندگی که میتونه انسان رو به سعادت و تکامل برسونه همین ها هستن.