04-19-2015, 06:31 AM
mbk نوشته: به نام خداوند مهرگستر خلی مهربان
"أَ لَمْ تَرَ أَنَّ اللَّهَ سَخَّرَ لَکُمْ ما فِی الْأَرْضِ وَ الْفُلْکَ تَجْری فِی الْبَحْرِ بِأَمْرِهِ وَ یُمْسِکُ السَّماءَ أَنْ تَقَعَ عَلَی الْأَرْضِ إِلاَّ بِإِذْنِهِ إِنَّ اللَّهَ بِالنَّاسِ لَرَؤُفٌ رَحیمٌ65 ""آیا نبوده می بینی که چون خداوند رام کرد تا برایتان چه در زمین هم گردنده روان می شود در دریا به دستورش هم خدداری می کند آسمان که می افتد بر زمین جز به دستورش چون خداوند به مردمان خیلی دوستداری خیلی مهربانیست 65"
من واسهء خداباورانی که دوگانه پرستی ها دارند تا کنون پسندی لایک نزدم چه برسد به ناباوران راستی پوسخند واسهء خاطرات بالای 65 فلانی پسند زدی یا دلخواه من دیگر از دست همه دلخورم که دوست ندارم مانندشان روزی باشم
پناه بر خداوند
یعنی چی؟ متوجه نشدم mbk جان من اصلا منظورم شما نبودین پست قبلی من ربطی به شما نداشت و این اتفاقی که تعریف کردم در فروم دیگری اتفاق افتاده بود. مگر شما هم علیرضا هستید؟! در مورد پسند و لایک اصلا نظر من اینگونه نیست که نخواهم بطور مطلق یک ناباور را لایک نکنم چیزی که مورد تایید باشد را لایک میکنم حتی طرف بدترین فرد روی زمین هم که باشد، من که کاری به کارت نداشتم حتی به عقیدهات احترام گذاشتم که گفتی من خدا پرست هستم و نه "سنی و نه شیعه" تا به حال یاد ندارم به هیچ یک از ادیان چه ساختگی و چه الهی بی احترامی کرده باشم حتی به آیین هندو و بودایی که بنظر خیلیها مسخره و رویا پردازی است. شاید آنها هم عقاید ما برایشان عجیب و خنده دار باشد ولی تمسخر و سلاخی به نظر من کار اشتباهیست. اتفاقا mbk دوست دارم در مورد دین و عقاید تو بیشتر بدانم شاید چیزهای بدرد بخوری برای بشر ارائه داده، اگر کتابی یا مقالهای چیزی داری برای من بگذار خوشحال هم میشوم. در مورد پوسخند که میگویی آخر حرف این دوستمان خندهدار و عجیب بود.
![E403 E403](https://daftarche.com/images/smilies/emoji/e403.png)