04-15-2015, 03:14 PM
نقل قول:اینکه در پاکستان با اکثریت مسلمان هر دو ساعت یک تجاوز و هر هشت ساعت یک تجاوز جمعی وجود داره مطلقا هیچ ارتباطی به اسلام نداره :))در اینکه تجاوز در همهی دنیا وجود داره هیچ شکی نیست اروپا، آسیا، کشورهای اسلامی این را که دیگر نمیشود انکار کرد، شاید آمار تجاوز در کشورهای اسلامی بدلیل فقر فرهنگی نیز بیشتر باشد. چندی پیش اخبار بیبیسی را که رصد میکردم از تجاوز چند مرد پاکستانی به دختر 22 ساله میگفت، جالبه که تا یه مدت کسی از این تجاوز خبر نداشت تا اینکه متجاوزین کلیپ سکسی را در فضای مجازی پخش کردن !! پلیس بی قانون پاکستان هم انگار نه انگار اتفاقی افتاده است این ماجرا نمونهای است بارز از ناتوانی نظام حقوقی پاکستان در همگام شدن با تغییرات سریع فنآوری و جامعه. به نظر من اینها هیچ ربطی به احکام اسلامی ندارد و همش بخاطر بیعرضگی و بیقانونی کشورهای عقب افتاده پاکستان ، عراق ، ایران ، افغانستان و ... میباشد
تازه رفتار مسلمین با سایر مسلمین هست، رفتار مسلمین با کفار رو میتونید در داعش ببینید.
در مورد داعش که اینها ادعای مسلمانی میکنند اما بویی از اسلام نبردهاند همچنین مسئولین مملکت ایران به نظر من اینها هیچ فرقی با دواعش ندارند و همگی از یه قماش هستند، طرف بخاطر 2000 دلار عضو داعش شده بود !! جالب است پلیس عراق را با 100 دلار خریده بودن که راه بین شهری را بدون درگیری برای داعش باز کند !!
نقل قول:البته اشتباه نکن، من نمیگم آدم ها بدون دین دست به این کارها نمیزنم فقط میگم ادیان در این زمینه رفوزه هستند.دلیلش هم مشخص هست در هر دین به تعداد آدم ها اختلاف تفسیر دین هست، و وقتی این اختلاف ها شدید میشه همدیگه رو کافر اعلام میکنند.این اختلاف تفسیر را قبول دارم این تندرویها ربطی به دین نداره مشکل از مبلغان دین است و این امری طبیعی است که یک یهودی و یا مسیحی یا سنی و هندو بر اساس تعصبی که به دین خود دارد بگوید دین من بهتر و کاملتر است اما انسان عقل و خرد دارد هر آنچه منطقی باشد میپذیرد.
نقل قول: حالا اگر اصرار به برداشت احساسی داری:اولا مجازات خشن و وحشیانه اختراع ادیان نیستند، در تمام دنیا وجود داشتند و برای اجرا کردنشون لازم نیست دیندار باشیم.
میشود مثالی در این مورد بزنید؟
مثلا مجازاتی که در اسلام ایراد داشته باشد در مورد تجاوز و سکس.
نقل قول: دوما فرض کن کسی سه نفر از اعضای خانوادت رو کشته،حالا اگر تو دلت خواست سه نفر از اعضای خانوادش رو بکشی چی؟!پس یه جایی باید واکنش احساسی محدود بشه.در کجا چنین اختیاری را بهت میدن که اگر سه نفر از اعضای خانوادهات را کشتند و بری از خانوادهاش سه نفر را گلچین کنی؟

undead_knight نوشته: سوما قانون جزایی مدرن برای انتقام گیری نیست، چون پایانی بر انتقام جویی نمیشه متصور بود. هدف این هست که خطر مجرم از سر اجتماع برداشته بشه(با تنبیه، حبس، کشتنش) و بازدارندگی ایجاد بشه.اینکه چه مجازاتی بازدارنده هست هم یک مسئله آماری هست و با تصورات نمیشه به نتیجه رسید ولی به طور کلی تاریخ نشون داده مجازات های وحشیانه نتونستند جرم رو منقرض کنند.من هم این را قبول دارم خطر مجرم از سر اجتماع برداشته بشه و این را هم قبول دارم مجازاتهای وحشیانه نتونستند جرم را منقرض کنند