04-15-2015, 11:04 AM
Timsar نوشته: به نظر من دین و ایمان لازمه زندگی بشر است فرضا مجرمی به خانه شما بیاید "البته عذر میخوام اینطور مثال میزنم" به نوامیستان خواهر و مادرتان تعرض جنسی کند و مال و اموال شما را غارت کند آنوقت چه کار میکنید؟ اگر دین را قبول نداشته باشی و تابع دموکراسی کشوری که احیانا برای خودت قوانینش را پذیرفتهای و در آنجا زندگی میکنی، نهایت میگویی هر چه قانون گفت دزد را میگیرند و من هم خسارتم را مطالبه میکنم و طرف را چند سالی بستگی به نوع جرم حبس میکنند. آنوقت هم این حرف را میزنی که گور بابای ادیان که همچین مجرمی را سنگسار میکنند؟ یا این حرفها و بالای منبر رفتنها برای امثال من است؟ حالا برعکس این قضیه خودت این جرم را مرتکب شده باشی چون دینی نداری و به خدا اعتقادی نداری شاید با خودت بگویی ب کیرم میرم کُس مردم رو میکنم و هر چی هم دارن میدزدم نهایت چند سال زندانه بعد آزاد میشم و برای خودم خوش میگذرانم، اما دین دار اینجور مواقع کمی تفکر و تامل میکنه دین و وجدان و ایمانش همچین اجازهای رو بهش نمیده که دنباله خلاف باشه. پ.ن: این مثال از خودم بود بیشتر میخوام بدونم نظرت در این مورد چیه.اینکه در پاکستان با اکثریت مسلمان هر دو ساعت یک تجاوز و هر هشت ساعت یک تجاوز جمعی وجود داره مطلقا هیچ ارتباطی به اسلام نداره :))
تازه رفتار مسلمین با سایر مسلمین هست، رفتار مسلمین با کفار رو میتونید در داعش ببینید.
البته اشتباه نکن، من نمیگم آدم ها بدون دین دست به این کارها نمیزنم فقط میگم ادیان در این زمینه رفوزه هستند.دلیلش هم مشخص هست در هر دین به تعداد آدم ها اختلاف تفسیر دین هست، و وقتی این اختلاف ها شدید میشه همدیگه رو کافر اعلام میکنند.
حالا اگر اصرار به برداشت احساسی داری:اولا مجازات خشن و وحشیانه اختراع ادیان نیستند، در تمام دنیا وجود داشتند و برای اجرا کردنشون لازم نیست دیندار باشیم.
دوما فرض کن کسی سه نفر از اعضای خانوادت رو کشته،حالا اگر تو دلت خواست سه نفر از اعضای خانوادش رو بکشی چی؟!پس یه جایی باید واکنش احساسی محدود بشه.
سوما قانون جزایی مدرن برای انتقام گیری نیست، چون پایانی بر انتقام جویی نمیشه متصور بود. هدف این هست که خطر مجرم از سر اجتماع برداشته بشه(با تنبیه، حبس، کشتنش) و بازدارندگی ایجاد بشه.اینکه چه مجازاتی بازدارنده هست هم یک مسئله آماری هست و با تصورات نمیشه به نتیجه رسید ولی به طور کلی تاریخ نشون داده مجازات های وحشیانه نتونستند جرم رو منقرض کنند.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-