04-14-2015, 12:32 PM
kourosh_iran نوشته: ادیان پر از کلی گویی و مبهم گویی و مغلطه هستند. اصولا قوهء عاقله و نحوهء استدلال غلطی را به انسان القا میکنند. همه چیز رو از خودشون تعریف میکنن بدون اینکه اثبات روشن و محکمی براش ارائه کنن. اینه که مثلا وضعیت مسیحیت نهایتا به جایی کشید که بصورت گسترده در برابر عقل و علم و وجدان بشری قرار گرفت. چون دین رو براحتی بخاطر همین کلی گویی ها و مبهم بودن و مغالطه و توسل به چیزهای به اصطلاح ماورایی و الهام و خرافات و غیره میشه براحتی آلت دست کرد، دانسته یا ندانسته، و زمینهء خوبی برای ایجاد انواع عقاید و نظامهای فکری ساختگی و نتیجه گیری های غلط و کلی گویی و مبهم گویی و مغالطه ایجاد میکنه. همین بود که کلیسا به اون وضعیت قرون وسطی رسید و دست آخر اینقدر گندش بالا اومد و نتونستن جلوی دانشمندان و آدمهای باهوشی مثل گالیله استوار بمونن و سرانجام بشریت کلیسا رو از منصب قدرت و مرجعیت خودش پایین کشید. مسیحیت که حالا وضعش خیلی خرابه، چون حتی قدیسین بزرگی داشته که علنا و صریحا ابزار کردن که عقل و ایمان دشمن هم هستن! بعد شما فکر کن چرا اونا به چنین نتایجی رسیدن؟ آیا علتش خود دین نبوده؟ پس چی بوده؟ آیا دین حداقل نقش کاتالیزور رو نداشته و این مسئله رو تسهیل نکرده؟اما به نظر من اینطور نیست ، مقصر ما هستیم که درک درستی از دین نداریم و به آن عمل نمیکنیم، وگرنه دین خوب و بد را گفته حلال و حرام را برای ما تعریف کرده و حتی محرمات غذایی را برای ما توضیح داده چه بسا که بعد از 1400 سال میبینیم به تازگی غربیها ذبح اسلامی حیوانات را تایید کردهاند و به مضرات گوشت خوک پی بردهاند آیا اینها همه دلیل نیست؟ من خودم شخصا مخالف خرافهگرایی هستم و هر چه با عقل و برهان مطابق نباشد آن را نمیپذیرم
شما چه طور انتظار دارید سر صاحب دین و خلیفه خدا بر روی نیزه باشد و شهر به شهر گردانده شود و مردمان شادمان و رقصان از این کشتار باشند و بعد کدام اسلام بیاید و چه کار کند؟! دشمنان نگذاشتند که نمونه ای از اسلام حقیقی شکل بگیرد. در همان چند سالی هم که امیرالمومنین علی (ع) روی کار آمد با سه جنگ بزرگ بر علیه او شوریدند و بعد چه کسانی بر سر کار آمدند ؟ وقتی هم که ولایت نباشد بقیه چیزها سیاهی لشکر می شوند. پوچ می شوند. گردوی بدون مغز ندیده اید؟ ظاهرش مثل بقیه گردوهاست، اما وقتی می شکنید مثل ذغال است.