نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیخدایی فور دامیز

در رابطه با پست نخست و به ویژه این جمله «تعاریف و تاریخچه و دیدگاهی ارائه شده در این کتاب 95 درصد به درد جایی با حکومت دینی مانند ایران نمی خورد ولی تعاریف ارائه شده شاید مایه تغییر دیدگاه دیگران به ما شود» توضیح کوتاهی بدهم.

چون کتاب یک دیدگاه مداراگرایانه ای را ترویج می کند من این سخن را گفتم ببینید من اعتقاد دارم که ..نو برای ایران کنونی ضروری است. تفاوت آن در این بخش است که هواداران آن معتقدند افکار و آموزه های دینی سبب مشکل و دشواری شده و نباید به چشم بی خیال یا بی زیانی به آن ها نگریست. باید با آن ها مبارزه کرد و برای مردم زیان های آن را مشخص ساخت. در کشورهایی که یک قانون اساسی سکولار پشتیبان آزادی دین یا بهتر بگویم عقیده است این شیوه رفتار با مدارا دارای اهمیت فراوانی است ولی در ایران که هیچ چیزی پشتیبان اندیشه غیرشیعی نیست شاید زمینه نداشته باشد. تنها می توان امیدوار بود که طرف مقابل را با دیدگاه های ما آشناتر سازد. این کتاب با توجه به نویسنده پرمایه، سکولار و انسان دوستش از نظر من کتاب بسیار خوبی است.

البته باید گفت که دوستان گرامی که در اینجا رفت و آمد دارند که نیازی به چنین ترجمه هایی نداشته و دست کم در یکی دو زبان استاد هستند. از طرف دیگر باید بگویم که بله درست است امروزه بر خلاف سال های پیش از 87 بیش از (شاید) هفتاددرصد سایت های فارسی زبان چهره ی مذهبی دارد. ولی شما اخوی ها . .. نباید این را پیروزی بزرگی بدانید زیرا در ظاهر چنین است. همه می دانیم که سربازی دشواری بزرگی برای جوانان بوده و فرار از سربازی یک ایده آل و آرمان. حتا خویشاوندان خودم چندین نوجوان دبیرستانی هستند که در زمان سربازی برای ماندن کنار خانواده و نرفتن به یک شهر دیگر عضو فعال بسیج مسجد شده و روزی ده بیست تا بنر و پاورپوینت و مقاله کپی و پست به اضافه سه چهار تا وبلاگ را به روزرسانی می کند. حتا گاهی از من هم کمک می خواهند...ولی بیا و ببین چه دست به فحشی دارند. از نظر من همان قضیه چادر در حال تکرار شدن است. تنها ظاهر را حفظ می کنند شما اینک می بینید که دیگر چادر نقش پوشش ندارد بلکه نقش لباسی زیبا را به خود گرفته است (با کمی اغماض و چشم پوشی). هزار جور هم هست برای هر سلیقه ای (عربی،قجری، دانشجویی؛ ملی و...) چادر در واقع پوششی برای رفع نواقص و نازیبایی ها (شکم های آماسیده، پاهای بدریخت، پهلوهای و سینه های آویزان و...) شده است لازم به گوشزد است که ما هم امروزه فقط با زوری بودنش مشکل داریم وگرنه زنان لخت وعور یا با روبنده هر جور خودشان راحت تر هستند پوشش و رژیم خوراکی شخص به من مربوط نیست.

mbk نوشته: به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
"﴿كَذَّبَ الَّذِینَ مِنْ قَبْلِهِمْ حَتَّى ذَاقُوا بَأْسَنَا قُلْ هَلْ عِنْدَكُمْ مِنْ عِلْمٍ فَتُخْرِجُوهُ لَنَاإِنْ تَتَّبِعُونَ إِلَّاالظَّنَّ وَإِنْ أَنْتُمْ إِلَّا تَخْرُصُونَ . 148 الانعام"
"دروغ پنداشت کسانی پیشترشان تا هنگامی چشیدند سخت سازیمان بگو اینجا نزدتان از دانشیست باز بیرون آوریدش تا برایمان
اگرپیروی می کنید جز گمان؟هم اگر شمایید جز تخمین زننده هایید؟148جانوران سراسر بخشش"

شماها دروغ پندار خداوندید تا زمانی که بچشید سخت سازی خداوندُ
گفتی سربازان پیشوای جاخورده من سرباز چنین پیشوایی نیستم جز سرباز خداوند یگانه
سخن زکریا یتان هم چنین برداشتی را می رساند که تهی هم سراسر گویی بیش نیستید آیین ها هم ادیان به چه انگیزه انگیزهء اساسی جنگ هایند؟منهم می گویم ناباوری به خداوند انگیزهء اساسی جنگهاست چون جهان با دو سر برتر گردانده نمی شود یک سر برتر داریم آنهم خداوند یگانه است
همش بلدید نوشتارهای pdf از اینور اونور گردآوری کنید سیاهی لشکری چیزی بارتان نیست هم سنگینی می کندتان که گم می مانید
خداوند می آورد ساختمانهاتان از پایه هاشان باز می اندازد برتان از بامهاتان می دانید کی توانمندتر است
خداوندا پاس تو برای نوشتار راهنما نمایانگرت

با عذرخواهی کامل دوست گرامی آیا شما از افغانستان آمده اید؟
پاسخ

پیام‌های این موضوع
بیخدایی فور دامیز - توسط بهمنیار - 03-19-2015, 05:45 AM
بیخدایی فور دامیز - توسط kourosh_iran - 03-19-2015, 10:55 PM
بیخدایی فور دامیز - توسط Hezbollah_YaHasan - 03-23-2015, 07:58 PM
بیخدایی فور دامیز - توسط kourosh_iran - 03-24-2015, 09:59 AM
بیخدایی فور دامیز - توسط Satan - 03-24-2015, 12:14 PM
بیخدایی فور دامیز - توسط kourosh_iran - 03-24-2015, 01:43 PM
بیخدایی فور دامیز - توسط sonixax - 03-24-2015, 01:54 PM
بیخدایی فور دامیز - توسط mbk - 03-24-2015, 02:15 PM
بیخدایی فور دامیز - توسط بهمنیار - 04-06-2015, 09:59 AM
بیخدایی فور دامیز - توسط mbk - 04-06-2015, 11:49 AM