03-24-2015, 12:14 PM
Hezbollah_yaAli نوشته: 5 روز از این تاپیک گذشته بیخدایان و اسپاگتی پرستان بخودشان زحمت ندادن از این نویسنده و مترجم مفسدالفی ارض تشکر کنند. :e057:من این را نشانه توبه و بازگشت وجدانشان به اصل خویش می بینم فعلا پاتوق شب نشینی بیشتر ارزش دارد. آقای بهمنیار وقت خودت را تلف نکن اینجا به مکر خدا و سربازان گمنام امام زمان خالی و کم تردد شده کاربران فعال هم وقتشان دنبال پاتوق شب نشینی هستند و تاپیکهای ضد دین را هم دنبال نمی کنند چون میدانند حق با مسلمین است و از جنگ با خدا و خلق خدا خسته شدند. این نشان حقانیت ماست.
نصر من الله و فتح قریب
از آنجایی که شما جوجه طلبه ها مغزتان با تعالیم و چرندیات مهمل قرآن بسته باقی مانده، همه چیز را محدود و بسته می بینید. جنابالی خیال می کنی معرفی این کتاب در این جستار فقط محدود به همینجا باقی مانده؟!؟
کتاب هایی که دوست فرهیخته و بزرگوار ما جناب "بهمنیار" گرامی به فارسی برگردان می کنند، در وبلاگ من و ده ها وبسایت و شبکه های اجتماعی دیگر به اشتراک گذاشته شده و گسترش یافته و هر روز شمار زیادی این کتاب و دیگر کتاب های منتقد اسلام و ادیان و خداباوری را دانلود کرده و آگاه می شوند.
شما سربازان بدنام مهدی موهوم نیز همچنان در توهمات اسلامی تان در اعماق چاه فاضلاب جمکران غوطه ور باشید. :e057:
زکریای رازی:
ادیان و مذاهب علت اساسی جنگها و مخالفت با اندیشههای فلسفی و تحقیقات علمی هستند. کتابهایی که به نام مقدس آسمانی معروفاند، کتب خالی از ارزش و اعتباراند و آثار کسانی از قدما مانند افلاطون و ارسطو و سقراط خدمت مهمتر و مفیدتری به بشر کرده است. (تاریخ اجتماعی ایران، تالیف مرتضی راوندی، جلد دهم، ص ۱۳۶)