نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مظلوم ترین پیامبر تاریخ!

به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
" وَلَقَدْ أَخَذَ اللَّهُ مِیثَاقَ بَنِی إِسْرَائِیلَ وَبَعَثْنَا مِنْهُمُ اثْنَیْ عَشَرَ نَقِیبًا ۖ وَقَالَ اللَّهُ إِنِّی مَعَكُمْ ۖ لَئِنْ أَقَمْتُمُ الصَّلَاةَ وَآتَیْتُمُ الزَّكَاةَ وَآمَنْتُمْ بِرُسُلِی وَعَزَّرْتُمُوهُمْ وَأَقْرَضْتُمُ اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا لَأُكَفِّرَنَّ عَنْكُمْ سَیِّئَاتِكُمْ وَلَأُدْخِلَنَّكُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِی مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ ۚ فَمَنْ كَفَرَ بَعْدَ ذَٰلِكَ مِنْكُمْ فَقَدْ ضَلَّ سَوَاءَ السَّبِیلِ"
"هم تابراستی پیشتر گرفت خداوند پیمان سختی فرزندان اسرائیل را هم انگیختیم ازشان دوازده تایی سرکرده هم گفت خداوند چون من با شمایم تا براستی اگر برپادارید نماز را هم دهید پاکیزه را هم باورکنید به فرستاده هایم هم یاری شان کنید هم وام دهید خداوند را وامی نیکویی تا براستی پوشم از شما بدکاری هاتان را هم تا براستی درون کنمتان باغهایی روان می شود از زیرشان رودخانه هایی باز کسی روپوشاند چندگدار این ازتان باز پیشتر تاریک ماند یکسره راه را"
m@hdi نوشته: دیدم تو اسک دین ویژه نامه زدن به عنوان مظلوم ترین پیامبر تاریخ و توهین به پیامبر مهربانی را محکوم کردند گفتم بخشی از چهره پیامبر مهربانی را برای دوستان با روایت یکی از ترورهایی که خود ایشان فتوایش را داده بود نقل کنم تا بخاطر مظلومیت پیامبرتان خون گریه کنید!:
ما خون گریه نمی کنیم شما خون گریه کنید که دروغ پخش کردن دانسته یا نداسته شده کارتان
پناه بر خداوند داناتر
پاسخ

پیام‌های این موضوع
مظلوم ترین پیامبر تاریخ! - توسط m@hdi - 02-01-2015, 03:15 PM
مظلوم ترین پیامبر تاریخ! - توسط mbk - 02-02-2015, 09:50 AM
مظلوم ترین پیامبر تاریخ! - توسط m@hdi - 02-04-2015, 08:12 PM