12-23-2014, 08:34 AM
Russell نوشته: حالا از همهیِ اینها گدشته بحث خود سقوط برجها و تخریب برنامه ریزی شدهیِ اون بنظر من جالب هست. یادم هست فیلم تخریب یکی از برجها رو به یک متخصص اینجور تخریبها (بدون اینکه بدونه این کجا هست) نشون دادند و اون گفت قطعا برنامه ریزی شده هست. ایشون هم مثل اینکه بعدا در یک تصادفی به دیار باقی شتافته !!
یه سایت در این زمینه هست که به تمامی تئوری های توطئه 11 سپتامبر جواب داده از جمله همین مساله ای که گفتی : Debunking 911 Conspiracy Theories and Controlled Demolition Homepage
فقط یه موضوعی هست که من جوابی براش نداشتم . روایت جرج بوش در مورد زمانی که حادثه رو متوجه شده با چیزی که در اصل اتفاق افتاده تناقض داره !! یه فیلم هست در مورد لحظه ای که میان و تو گوش جرج بوش در حالی که تو یه کودکستان در حال صحبت هست ، میگن هواپیماها به برج برخورد کردن ...
اما جرج بوش چند ماه تو یه برنامه میاد میگه من اون روز داشتم تلویزیونو نگاه میکردم که دیدم یه هواپیما رفت داخل یه ساختمون و گفتم اوه چه خلبانی ناشی ای بود ( نقل به مضمون ، عین جمله هاش یادم نیست ) !! در حالی که صحنه برخورد هواپیمای اول با برج رو که تلویزیون پخش نمیکرده ...
حالا نمیدونم جرج بوش خنگ بوده و یادش رفته ، یا خواسته به قول معروف داستان رو هیجان انگیزش کنه که این جوری تعریف کرده چند ماه بعد ، یا اینکه در جریان ماجرا بوده از قبل و قضیه کم حافظه بودن دروغگو هست !!