11-07-2010, 12:08 AM
Kamran نوشته: منظور شما از حجم کار چیه؟ مگه نیازه که بیایم دستی پرمیشن بدیم؟ در ویبولتین گروه های کاربری وجود داره ، مثال : گروه 1 و گروه 2 ، در انجمن 2 بخش وجود داره ، بخش خصوصی و عمومی ، میایم تو ادمین سی پی به گروه 1 مجوز بخش عمومی و خصوصی و به گروه 2 فقط مجوز بخش عمومی رو می دیم ، حالا کاربرانی که جزو گروه 2 هستند هرگز نمی تونند به بخش خصوصی دسترسی داشته باشند ، حالا می خواد 1 نفر باشه می خواد 10000 نفر باشه ، گروه 1 هم چه 1 نفر چه 100000 نفر به بخش خصوصی دسترسی دارند ! حالا این که بخش خصوصی ایجاد بشه چه ربطی به بزرگ شدن دیتابیس داره باز نمی دونم !
دوست عزیز ، مگه شما نگفتی بخش خصوصی درست کنیم بعد کسانی که فعالیت زیاد دارند رو مجوز بدیم به اونجا دسترسی داشته باشند ؟ دسترسی دادن به کاربران هم به صورت دستی انجام میشه به خصوص که قرار نیست دسته ای مجوز بدید و قراره نفر به نفر قرار بدید ، وقتی سایت شلوغ بشه این کار به صورت دستی غیر ممکنه . متوجه شدید یا باز بد توضیح دادم ؟
Kamran نوشته: همه فایل ها و عکس می تونه در دیتابیس باشه می تونه روی سرور یا هاست قرار بگیره و این که هرزگاهی باشه وجود نداره تنظیمات داره که روی سرور ذخیره شه یا روی دیتابیس در ضمن بخش خصوصی هم یه بخش میشه مثل این بخش های عمومی که الان هست اونجا که چیزی که به ضرر انجمن باشه وجود نداره !!! نیازی به نصب پلاگین جدید هم نیست چون ویبولتین بخش دسترسی و پرمیشن رو داره
در نسخه 4 هچین خبری نیست ، تمام فایلها روی دیتابیس ذخیره میشند و شما باید از بخش تعمیرات اونها رو روی هوست منتقل کنید .
Kamran نوشته: و اما بازم متوجه نشدم؟ Cron job کارش اینه که میاد یه دستور رو هر چند ثانیه ، دقیقه ، ساعت یا هفته ... اجرا می کنه ، یعنی عمل اجرای یک دستور در یک زمان مشخص رو بر عهده داره حالا این وسط بازم متوجه نشدم Cron job و permision های کاربران ویبولتین چه ربطی دارند به همدیگه؟!!!!
عزیزم ، سیستم میاد روزی یک بار یا ساعتی یک بار فعالییت ها کاربران رو بررسی میکنه و بر حسب اون به کاربری که فعالییت بیشتری داشته مجوز ورود به بخش های خصوصی رو میده .
اگر هم منظور شما این نیست ! این بخش خصوصی رو درست برای من توضیح بدید بفهمم چی میگید اگر جایی رو میگید که فقط مدیران دسترسی داشته باشند ، تا جایی که من میدونم شما به عنوان مدیر الان یک تالاری رو میبینید که من نمیبینم .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری