11-06-2010, 10:34 PM
Kamran نوشته: 500 نفر با هم بحث داشته باشند بهتر از اینه که 50 نفر گفت و گو کنند
هر کاری هر حرفه ای حهر هنری هر مکانی و هر ملت و مملکتی نیاز به یه سری تفریحات ، سرگرمی ها و جذابیت ها داره
حالا تلاش ما بر اینه که فروم رو جذاب تر و پربارتر کنیم تا هر روز به اعضای دفترچه اضافه بشه این بده؟
هر کاری و هر مکانی بدون جذابیت عضو جدید که نمی گیره هیچ ساکنان خودش هم از دست میده
درسته و این جذابیت ها به نظر من همان محیط باز اینجاست ، این سایت هنوز یک ماه هم نشده که راه اندازی شده و تبلیغ آنچنانی هم برایش نشده ولی توی همین مدت کم توانسته این مقدار کاربر جذب کنه و این همه بحث و گفتگو درش راه افتاده و به عبارتی جان گرفته . داشتن صفحه اول در مرحله نخست نیازمند چیزی داشتن برای ارایه دادن است ! تا جایی که من میدانم اینجا یک سایت اختصاصی نیست برای همین نمیتونه اخبار خاصی در رابطه ای خاص رو منتشر کنه یا چیز خاصی ارایه کنه ، در قوانین هم آمده که سایت سیاسی هم نیست فقط و فقط برای بحث کردن و تبادل نظر است .
اون بخش خصوصی هم همون طوری که گفتم جدای اینکه باید کلی برنامه و اینها برایش نوشت که کاربران فعال را به صورت اتومات به گروهی ببره که بتونند اونجا رو ببینند ، باعث میشه افرادی مثل من که هدفشان فقط و فقط بحث کردن نیست و میخواهند آنچه که باید بگویند را به گوش دیگران برسانند از سایت فراری شوند . سایتهای بسیار بزرگی مثل تک دانلود یا مجید آنلاین این تجربه رو داشتند و اگر موفق میبود ادامه میدادند نه اینکه جمعش کنند !
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری