02-22-2012, 03:28 PM
آيا ماه را بپرستم كه شبهايي كه هوا صاف است ديده ميشود ولي شبهايي كه هوا ابري است ديده نميشود؟
آيا خورشيد را بپرستم كه روزها ديده ميشود ولي شب ها از نظر ناپديد ميشود؟
...
نه، من خدا را ميپرستم كه كلا ديده نميشود و ميتوانم هر چيزي را به آن نسبت بدهم!
امام نقي و برطرف كردن تدريجي باگهاي ايدهي "خدا"
نوح در حرکتی عظیم از هر حیوان یکی را در داخل کشتی جمع کرد. موسی دریا را شکافت. عیسی مردگان زنده می کرد. تا اینکه در زمان جدم محمد خلق به یک کتاب شعر و حتی به تار عنکبوتی راضی شدند. آیندگان حتی حکومت یک ابله بر خود را نیز معجزه می نامند. نمی دانم چرا در گذر تاریخ گول زدن مردم آسانتر می گردد.
امام نقی پس از مصرف بی رویه آب انگور اعلا
از امام نقی پرسیدند: چرا بر علیه عباسیون قیام نکردید؟
امام نقی پاسخ دادند : حتما خدا نخواسته بود!
امام نقی و استفاده ی بهینه از خدا
تعجب می کنم از شهر سامرا که نیمی از کتب دینی اش درباره احکام لواط است ولی شهردارش می گوید که ما در شهرمان حتی یک همجنس باز هم نداریم
امام نقی (علیه الخداحافظ )
خبرنگار:چرا در سامرا تبعیض جنسی وجود دارد ؟
نقی :قبول دارم کاستی هایی هست ولی من به شخصه سعی کرده ام کنیز های بیت المال را به طور مساوی بین مردان سامرا تقسیم کنم .
امام و برداشت غلط از کلمات
آيا خورشيد را بپرستم كه روزها ديده ميشود ولي شب ها از نظر ناپديد ميشود؟
...
نه، من خدا را ميپرستم كه كلا ديده نميشود و ميتوانم هر چيزي را به آن نسبت بدهم!
امام نقي و برطرف كردن تدريجي باگهاي ايدهي "خدا"
نوح در حرکتی عظیم از هر حیوان یکی را در داخل کشتی جمع کرد. موسی دریا را شکافت. عیسی مردگان زنده می کرد. تا اینکه در زمان جدم محمد خلق به یک کتاب شعر و حتی به تار عنکبوتی راضی شدند. آیندگان حتی حکومت یک ابله بر خود را نیز معجزه می نامند. نمی دانم چرا در گذر تاریخ گول زدن مردم آسانتر می گردد.
امام نقی پس از مصرف بی رویه آب انگور اعلا
از امام نقی پرسیدند: چرا بر علیه عباسیون قیام نکردید؟
امام نقی پاسخ دادند : حتما خدا نخواسته بود!
امام نقی و استفاده ی بهینه از خدا
تعجب می کنم از شهر سامرا که نیمی از کتب دینی اش درباره احکام لواط است ولی شهردارش می گوید که ما در شهرمان حتی یک همجنس باز هم نداریم
امام نقی (علیه الخداحافظ )
خبرنگار:چرا در سامرا تبعیض جنسی وجود دارد ؟
نقی :قبول دارم کاستی هایی هست ولی من به شخصه سعی کرده ام کنیز های بیت المال را به طور مساوی بین مردان سامرا تقسیم کنم .
امام و برداشت غلط از کلمات
عمل به دستورات و قوانین اسلام ترویج فحشا و قباحت و زشتی واقعی است. رقص و آواز و سکس و برهنگی و پورنوگرافی و اختیار زن به تعدد شریک جنسی نه فساد است و نه فحشا بلکه از حقوق مسلم زنان و مردان جامعه میباشد.