02-18-2012, 03:01 PM
از امام نقی پرسیدند: حدث اصغر چیست؟ امام فرمود: همان باد معده است.
پرسیدند حدث اکبر چیست؟ امام فرمود:
بسم الله الرحمن الرحيم
وَالتِّينِ وَالزَّيْتُونِ (1)
وَطُورِ سِينِينَ (2)
وَهَذَا الْبَلَدِ الْأَمِينِ(3)
روایت است امام نقی علاقۀ بسیاری به صرفه جویی در انرژی داشتند. ایشان از حدث اصغر برای خاموش کردن شمع بیت المال و از حدث اکبر در هنگام معراج برای غلبه بر نیروی جاذبه استفاده میکردند.
نقی و زندگی پرحادثه
[color="silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 05:26 pm ---------- ارسال قبلی در 05:25 pm ----------
[/color]آخرین وصیت امام نقی
من از شب اول قبر میترسم منو شب دوم خاک کنین[COLOR="Silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 05:31 PM ---------- ارسال قبلی در 05:26 PM ----------
[/COLOR]شخصی نزد امام آمد و گفت «یا نقی هرچه دعا میکنم ، گریه میکنم ، زاری میکنم انگار الله با من قهر است و دعای مرا مستجاب نمیکند.»
امام پرسید : جنب نیستی؟
- خیر
+نماز اول وقت میخوانی؟
- بله
+ خمس و زکات پرداختی؟
- بله
+ قبلا شده بدون پرداخت خمس و زکات و صدقه دعا کرده باشی؟
- آری فقط یک بار اینگونه شد.
+ مشکلت از همین است. باید صبر کنی تا دفعه بعد که میروم معراج به الله بگویم تو را از لیست اسپم در بیاورد.
پرسیدند حدث اکبر چیست؟ امام فرمود:
بسم الله الرحمن الرحيم
وَالتِّينِ وَالزَّيْتُونِ (1)
وَطُورِ سِينِينَ (2)
وَهَذَا الْبَلَدِ الْأَمِينِ(3)
روایت است امام نقی علاقۀ بسیاری به صرفه جویی در انرژی داشتند. ایشان از حدث اصغر برای خاموش کردن شمع بیت المال و از حدث اکبر در هنگام معراج برای غلبه بر نیروی جاذبه استفاده میکردند.
نقی و زندگی پرحادثه
[color="silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 05:26 pm ---------- ارسال قبلی در 05:25 pm ----------
[/color]آخرین وصیت امام نقی
من از شب اول قبر میترسم منو شب دوم خاک کنین[COLOR="Silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 05:31 PM ---------- ارسال قبلی در 05:26 PM ----------
[/COLOR]شخصی نزد امام آمد و گفت «یا نقی هرچه دعا میکنم ، گریه میکنم ، زاری میکنم انگار الله با من قهر است و دعای مرا مستجاب نمیکند.»
امام پرسید : جنب نیستی؟
- خیر
+نماز اول وقت میخوانی؟
- بله
+ خمس و زکات پرداختی؟
- بله
+ قبلا شده بدون پرداخت خمس و زکات و صدقه دعا کرده باشی؟
- آری فقط یک بار اینگونه شد.
+ مشکلت از همین است. باید صبر کنی تا دفعه بعد که میروم معراج به الله بگویم تو را از لیست اسپم در بیاورد.
عمل به دستورات و قوانین اسلام ترویج فحشا و قباحت و زشتی واقعی است. رقص و آواز و سکس و برهنگی و پورنوگرافی و اختیار زن به تعدد شریک جنسی نه فساد است و نه فحشا بلکه از حقوق مسلم زنان و مردان جامعه میباشد.