07-19-2014, 02:35 PM
به نظر من دلیلِ اینکه نتایجِ اسکار گاهی غیرمنتظره است، این است که فیلم پیچیدگیهای بیشتری دارد چنانکه گاهی با سیاست و اقتصاد درهمآمیخته میشود. در موردِ فوتبال اما به دلیل کمتر بودنِ پیچیدگیها و درهمآمیختگی کمتر با عرصههای دیگر، نتایج نرمالتر خواهد بود. این ایده البته بسیار خام است و بهینگی آن را روشهای دیگر بالاتر هم برد، مثلا میتوان کارشناسان را ردهبندی کرد،میتوان از الگوریتمهای امتیازدهی بر اساس فاکتورهایی چون تعداد پاسهای درست و .... استفاده کرد و... .
«دو نفر بهتر از یک نفر فکر میکند» در مورد مسائل «ساده» واقعا کار میکند اما کافیست موضوع کمی پیچیدهتر و عمیقتر شود تا فضاحت آغاز شود. مثلا همین الان اگر از مردم جهان بخواهید عمر زمین را حدس بزنند من میگویم اگر به اینترنت دسترسی نداشته باشند حدسشان به طور میانگین فاصلهای به اندازهی یک میلیون سال با اندازهی واقعی آن دارد.
«دو نفر بهتر از یک نفر فکر میکند» در مورد مسائل «ساده» واقعا کار میکند اما کافیست موضوع کمی پیچیدهتر و عمیقتر شود تا فضاحت آغاز شود. مثلا همین الان اگر از مردم جهان بخواهید عمر زمین را حدس بزنند من میگویم اگر به اینترنت دسترسی نداشته باشند حدسشان به طور میانگین فاصلهای به اندازهی یک میلیون سال با اندازهی واقعی آن دارد.
کسشر هم تعاونی؟!