07-19-2014, 06:48 AM
Agnostic نوشته: ۱- جهان هلوگرافیک و کتاب دیگر تالبوت عرفان و فیزیک جدید سرتاسر پر از مثالهای مختلف است. مثلا گفته عده ای از فرقه خاص مسیحی به حالت خلسه می رفتند و با پتک به سر هم میزدند و سرشان نمی شکست. من فکر می کنماین قدرت تله پاتی آنان بوده که این توهم را در بینندگان بوجود می آورده که با پتک در سر هم می زدند این از نظر من معقول تر است.من بخش هایی از کتاب "جهان هولوگرافیک" را مطالعه نمودم؛ ولی در آن روشی دانشیک و منطقی برای تبیین هولوگرافیک بودن جهان نیافتم! مگر پدیده هایی همچون روح،تله پاتی،کنترل ذهنی و... با توجه به اهمییت موضوع و شواهد موجود، برای خردقابل پذیرش هستند؟ که حال بخواهیم وقوع آنها را در هولوگرافیک بودن جهان تبیین نماییم؟!
برای نمونه در تلویزیون من وتو مستندی آمریکایی نشان داد که در آن مردی قدرت خارق العاده داشت از راه دور قاشق را خم میکرد و چشم دو نفر را بستند. با دست صورت یکی را لمس می کرد دیگری خیال می کرد صورتش لمس شده. یعنی صورت نفر شماره ۱ را لمس می کرد نفر شماره ۲ می گفت صورت من را لمس کردی!
اگر شما یافته هایی خردپسندانه تر نسبت به مستندهای تلویزیونی و یا داستان های بیان شده در کتاب ها به دست دهید؛ این گفتمان سودمند تر خواهد شد.:e303:
همین بود زندگی؟! پس تحقیر بیشتر، شکست بیشتر، رنج بیشتر...