05-19-2014, 11:22 PM
کافر_مقدس نوشته: طلف کردن نه، تلف کردن بی سواد!
هر دویش درست است بیسواد :
طلف | لغت نامه دهخدا
کافر_مقدس نوشته: گر من به شما بگویم سلطنت طلب هستید ولی نباشید این می شود افترا ! یعنی دادن نسبت ناروا به کسی. ولی این فرنودی نمی شود برای اینکه برای مثال شاهزاده بد باشد یا سلطنت چیزی بیخودی باشد.
پس کلن شوت میزنید! وضع از آنی که فکر میکردیم خراب تر است :))
کافر_مقدس نوشته: اینجا هم گفتم چون خود فرخزاد خوشش نمی آمد این شایعات پشت سرش باشد پس می شود افترا ، وگرنه کسی همجنسگرایی را محکوم نکرد که برای خود داستان می بافید
بفرمایید نشون بدید که فرخزاد جایی گفته باشه که همجنسگرا نیست!!!! (اشاره مستقیم به همجنسگرایی شرطه نه دری وری ها و برداشتهای مدل سبزی فروشی شما)
کافر_مقدس نوشته: تصمیم دارم دیگر با جنابعالی گفتمانی نداشته باشم. زیرا چیز تازه ای برای گفتن ندارید
ما که پیشتر بارها به شما گفته بودیم Halt Die Klappe :دی
کافر_مقدس نوشته: من نیز خوب بلدم همچون خودت رفتار کنم، ولی اخلاقیات چنین پروانه ای را به من نمی دهد.
همینکه دنباله روی موسوی هستید و برای بقای جمهوری اسلامی خود را جر میدهید به اندازه کافی از شما یک شخص تمامن بی اخلاق ساخته! شما یکی دم از اخلاقیات نزنید.
پیشتر زمانی که دهان گشادتان را بیشتر از حد و حدودش باز کردید باعث شدید که دیگر اندازه پشمک هم ارزشی نداشته باشید و این برخورد با شما تنها نتیجه رفتار پیشین خودتان است و درست هماهنگ با شعور و سطح فرهنگ شما پس بیخود نق نزنید و اگر حرفی برای گفتن ندارید بروید همان کلم پخته تان را بخورید.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری