05-19-2014, 01:21 PM
sonixax نوشته: یاسین در گوش ذوب شده در ولایت میرحسین خوندن فقط وقت طلف کردن هستش!طلف کردن نه، تلف کردن بی سواد!
sonixax نوشته: کسی که همجنسگرایی رو بد میدونه و دلیل مخالفتش با این مساله نه استدلال و حقیقت بلکه بد دونستن همجنسگرایی هست حرفش بی ارزشه ،همون طوری که بالاتر هم خودش به روشنی گفته داستان همجنسگرایی فرخزاد افترا به وی هستش یعنی همجنسگرایی ننگه!
اگر من به شما بگویم سلطنت طلب هستید ولی نباشید این می شود افترا ! یعنی دادن نسبت ناروا به کسی. ولی این فرنودی نمی شود برای اینکه برای مثال شاهزاده بد باشد یا سلطنت چیزی بیخودی باشد.
اینجا هم گفتم چون خود فرخزاد خوشش نمی آمد این شایعات پشت سرش باشد پس می شود افترا ، وگرنه کسی همجنسگرایی را محکوم نکرد که برای خود داستان می بافید
تصمیم دارم دیگر با جنابعالی گفتمانی نداشته باشم. زیرا چیز تازه ای برای گفتن ندارید
باز پیشتر کمی منطق در گفتارت یافت می شد، ولی اکنون سرتاسر نوشتارت یا سفسته است یا حمله ی شخصی!
من نیز خوب بلدم همچون خودت رفتار کنم، ولی اخلاقیات چنین پروانه ای را به من نمی دهد.
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"