04-22-2014, 02:49 PM
Mehrbod نوشته: این آمار بدبختانه بیخوده, چون بیشتر کسانیکه اینجا میایند
براه فیلترشکن Tor میایند و Tor هربار یک IP میاندازد.
خود من دو تا روبات دارم که هر چند دقیقه یکبار اینجا را میبررسند (و در آمار میشوند بازدیدگر).
یا خود من در روز سدها بار با Tor اینجا را باز میکنم ( و چون هیچ رویدادی رخ نداده دوباره میبندم) و آنجا در جایگاه ١٠٠ بازدیدگر آمار میشوم!
بسیاری دیگر هم همینکار را میکنند, یعنی اگر ٣٠ تا هموند اینجا که نوشتهها را میخوانند روزی سه چهار بار با Tor بیایند, در آمار ٣٠٠ ٤٠٠ بازدیدگری ثبت میشود.
جدای اینها هم نباید فراموشید که تالار اروتیک یکی از پُربازدید شدهترین تالارهایِ این سخنگاه است که هیچ نویسندهای ندارد و این جُستار برای نمونه:
ُ
سومین جُستار پربازدیدگر این سخنگاه است, با ارزشی نزدیک به 0.
به زبان تلختر, ما اینجا در یک آبخُست دورافتاده (isolated island) هستیم.
همان طور که بالاتر هم گفتیم شما فرض کن 5000 تا از اون 8188 تا تا کنون مربوط به خود کاربرانِ اینجا باشد. جلوترش گفتم اصلن 300 تا از 8188 تا ویزیت سایرین باشد!
البته یک چیز دیگری هم هست و اینکه این آمار از روی IP تنها ثبت نمیشوند اینها بر پایه Host+IP هستند. یعنی اگر Host شخصی ثابت باشد ولی IP اش صد هزار بار هم که عوض شود تنها یک بار شمارش میشود! این طوری شانس اینکه کاربران اینجا 1000 بار در روز شمارش شوند بسیار کم میشود و این آمار واقعی تر هم میشود.
آماری که خود Vbulletin ارایه میده دقیق و درست نیست و پر است از اشتباه. با این حال طبق همان آمار همین الان 4 نفر میهمان دارند مطالب اینجا را میخوانند! و اگر در 24 ساعت 20 نفر میهمان مطالب اینجا را بخوانند ماهش میشود حدود 600 نفر میهمان!!! (طبق آمار خود ویبولتین)
پیشتر میخواستم آمارگیری از روی MacAddress را هم روشن کنم به خاطر امنیت کاربران این کار را نکردم.
[ATTACH=CONFIG]3981[/ATTACH]
با همه اینها من باز هم به آمارها اطمینان نکردم و گفتم 300 نفر میهمان در ماه!
نکته جالب کار میدانید کجاست ؟
از ابتدای آپریل تا کنون ما 48 بازدید به شکل مستقیم از داخل ایران داشته ایم :
[ATTACH=CONFIG]3982[/ATTACH]
و این یعنی اینجا توسط حکومت و برادران عَرزشی رصد میشود.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری