04-22-2014, 01:52 PM
Mehrbod نوشته: hmm.., یک تاربرگ[١] کوچک رویهمرفته ٤٠٠ پسند گرفته و هر نوشتهیِ آن این روزها میانگین ده پانزده خوانندهیِ یگانه دارد.
در یاد داشته باش همهیِ این سخنگاه رویهم ٤٠٠ کاربر هم ندارد و میانگین دو یا سه تن نوشته هایت را شاید بخوانند.
این هم واپسین آمار تاربرگ نامبرده:
تصویر کوچک شده روی این نوار کلیک کنید تا تصویر را در اندازه اصلی (932x747 پیکسل) ببینید .
اگر این را بهمسنجیم[٢] با رویکرد تو و این همه گفتگوهایِ بیفرجام[٣], به دید من بسیار بسیار کامیابتر بوده است.
ولی خب هنوز زمان هست و من هم دارم میشکبیم ببینم پس از اینکه هرکس هزار و اندی
راهکار داد — و هیچکدام را هم نیانجامید (; — دستآورد سازندهای هم آیا در کار خواهد بود, یا اینکه نه.
البته اینجا بجز مشکلات خودمان که صحبت شد، مشکل رنک گوگل هم دارد. برخی وبلاگهایِ خود کاربران قدیمی اینجا رنکش از فروم بهتر است.
در مورد پیج هم اینرا میتوانیم با صفحات چندهزار نفری فمینیستی مقایسه کنیم. با توجه به اینکه ما دربارهیِ ایران سخن میگوییم و با وجود دست بسیار بالاتر فمینیسم من گمان میکنم اختلاف ما کمتر از 1 به 1000 باشد، حتی به اندازهیِ کافی ما مورد حمله و توهین هم قرار نمیگیریم.
نکتهیِ دیگر اینکه ما اگر بخواهیم کار تکتفره را با کار چند نفرهیِ بدون هماهنگی و اندیشهیِ قبلی مقایسه کنیم نتیجهیِ چندانی نمیگیریم، سوال اینجاست که آیا کارگروهی هماهنگ با کارایی و نتیجه چندین برابر ممکن است یا تنها خیال ماست. اگر نتیجه شود خواب خیال است بنظر من درجا در فعالیتمان را گل بگیریم بسیار بهتر باشد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound