04-10-2014, 11:24 PM
Theodor Herzl نوشته: یکی از دلایلی که من از گلکسی بیشتر خوشم میاد این هست که قابلیت عوض کردن باطری رو داره ، من زیاد به سفر جادهای یا هوایی میرم ، بعضی موقعها ۱۲-۱۳ ساعت طول پرواز مستقیم است ، در خیلی از هواپیماها نیز به پریز برق دسترسی ندارید ، برای همین ۲-۳ تا باطری شارژ شده دارم همیشه که بتونم فیلم نگاه کنم و بازی کنم هرچقدر خواستم ، من واقعا نمیدونم چرا آیفون تلفنش رو غیر قابل باز کردن درست کرده ، همه تلفنهای دیگه تقریبا باز میشوند!
آیفون 5S من هر 3 روز یک بار نیاز به شارژ پیدا میکنه و وقتهایی که خیلی ازش استفاده میکنم هر 2 روز یک بار.
برای کسانی مثل شما که مدام در سفر هستند باطری اضافی راه حل نیست بلکه یک ایستگاه شارژ قابل حمل مثل این پایینی لازمه :
[ATTACH=CONFIG]3925[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]3926[/ATTACH]
کارایی این بارها و بارها از هر باطری اضافه ای بهتره سوای اینکه انواع خورشیدی اینها هم هست.
عدم تعویض باطری به آیفون قابلیتی میده که هیچ کدام از انواع دیگر گوشی ها در دنیا ندارند! امنیت بالا.
اگر کاربر آیفون اون رو درست تنظیم کنه در صورتی که گم بشه ، دزدیده بشه یا هر چیز دیگه ای میتونه اون رو قفل کنه طوری که قابل باز شدن هم نیست یا در صورت جیل بریک شدن و باز شدن به شکل غیر رسمی هیچ کاری نمیشه باهاش کرد و اون موقع با 3310 نوکیا فرقی نداره و این مساله عملن گوشی رو به آشغال تبدیل میکنه پس این طوری آمار دزدیش میاد پایین و این مساله سوای اینه که میشه موقعیتش رو پیدا کرد.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری