04-09-2014, 11:58 PM
sonixax نوشته: شما گفتید هر کسی که ترور میکند تروریست است که ما هم به شما نشان دادیم اشتباه گفتید!میلاد جان اینقدر لازم نیست خودت را به در و دیوار بکوبی برادر، راهکار یک کلمه هستا!
همچنین ما به شما گفتیم بر اساس تعریف شما از تروریسم تمام کره زمین تروریست هستند!!! یک مشت تروریست دور هم دارند میخورند و میبرند و میکشند و ... پس با این حساب اصلن چه ایرادی به جیش العدل وارد است ؟
یک تروریستی زده یک تروریست دیگر را کشته!
آها! درجه دارِ در خدمت جمهوری اسلامی تروریست نمیشه :))) ولی هر عضوی از جیش العدل میشه تروریست!!! پیدا کنید پرتغال فروش را.
حالا ما باید از یکسری نقل و قول توی ویکیپدیای فارسی بپذیریم که آنکس که ترور میکند تروریست نیست، اشکالی ندارد، اما خب با همان تعریفها هم باز جمهوری اسلامی تروریست است آخر، بمبگذاری در آراژنتین یک نوع ترور کور است دیگر نه؟
sonixax نوشته: نه خیر شما گفتید هیچ امتیازی نگرفته! و ما گفتی بعید است. حالا یک دفعه از نگرفته چون یک زمانی یکی بوده که نگرفته شد امکانش هست :)))میلاد جان نگفتی کسی که هم دروغ میگوید و هم به دیگران میگوید دروغگو حکماش چیست؟ من کجا گفتم جیشالعدل مطمئنا هیج امتیازی نگرفته؟ حرفِ مفتی زدهاید و کاربران هم شاهدند که شما چطور همه را مسخره میکردید که بدونِ امتیاز گرفتن امکان ندارد جیشالعدل کسی را آزاد کرده باشد، الان زدهاید زیرش و توپ را انداختهاید توی زمین ما. ولی من از آنجا که همچون شما روحیاتِ خردسالی و شعبان بیمخی ندارم و اهلِ کلکلهای کودکانه هم نیستم ، برایت آرزوی موفقیت میکنم و یک فاتحه هم برای همهی درگذشتگانِ خاندانِ پهلوی، مخصوصا ایرانپدر، ارتشبدان، رضاشاهِ چماق طلای کبیر میخوانم؛ پس این شاهزادهاش کی قرار است بیاید ما را نجات دهد میلاد، گویا خونِ رضا شاه در رگهایش نیست؟
یکی باید به شما بگه توی چیزی که ما هم میزنیم دست و پا نزن داریوش جان!!!
کسشر هم تعاونی؟!