04-09-2014, 08:53 AM
undead_knight نوشته: چالیش موردنظر رو من برای کل بازی گذاشتم،یعنی حدس میزنم که همه تئوری ها با هم! و در یک پکیج باز هم از آزمون مربوطه سربلند بیرون نمیاند.مشخص است که در آزمایش تا جای ممکن باید متغییرها را کاهش دهیم، یک اشتباه بزرگ براحتی میتواند مخاطب را فراری دهد.
راسل جان مسخره بازی نکن دیگه،مگر من اصلا به بخش آزاد بودن کاری داشتم؟!اگر به کس شعرهای دانش نمایان هم ایراد میگیرم به این معنا نیست که با آزاد بودنشون مخالفم!
موردش اینه که از دید من غیرمنطقی هستند،مگرنه چرا باید با انتشارشون یا ابرازشون مخالفت داشته باشم! حداقل منبع کلی از تفریحاتمند:))
خود اینکه میتوان نشان داد بعضی کلکها کار میکنند برای ما کافیست و بحث میرود آنوقت تنها در میزان استفاده از آن و مشخص است افراط در بازی میتواند کارایی نداشته باشد.
برخی کلکها هم اندازهگیریشان آسان است، مثل همین کینو، برخی شامل مانور ذهنی هستند و فهم متقابل دو طرف و نوع نگاه طرف و... که آزمایش آنها با استانداردهایِ بالا چالش برانگیز است؛ ولی این تنها در درصد کارایی تاثیر دارد نه خردمندانه بودن استفاده از چنین روشهایی.
یک نکتهیِ دیگر میزان خطر این روش هاست البته، یکموقع جان یک بیمار در میان است یک موقع تنها چهر کلام حرف بیضرر است و چند سکس کمتر یا بیشتر.
این استفاده از واژهیِ "ادعا" در جهان واقعی معنی چندانی نداره جز بحث بر سر اوتوریته. خب مثلا خود امیر در اینجا پیشنهاد میدهد که خودش امتحان کند بازی را، تغییر خاصی در وضعیت علمی ایجاد میشود؟
بعد هم اساسا استقرای ناقص "منطقی" نیست، باید همان علوم احتماعی را نگاه کنیم ببینیم امروزه حقیقتا چه اندازه علمیست.
بنظر من ایرادی که به بازی و چمیدانم روانشناسی فرگشتیک و ... میگیرند که:«خیلی با اطمینان حرف میزند» با توجه با وضع حاکم امروز هم در محافل آکادمیک و مخصوصا در عرصهیِ اجتماعی-سیاسی حقیقتا نمیشود جدی گرفت.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound