04-09-2014, 08:24 AM
Anarchy نوشته: من قراره این بدیهیات رو برای تو هم توضیح بدم ؟ یعنی تو میای از من نقل قول میگیری بعد از مهترین نکته اون ، میگذری و حرف خودت رو وارد بحثی میکنی که من کاری بهش ندارم ؟ اگر قرار بود بگم افکار عمومی میگفتم ، وقتی آندد صحبت از افکار عمومی منطقه میکنه ، من دقیقا به همین بخشش کار دارم .
بله جالب هست واقعا ... نمیدونستم این مسائل ابتدایی رو هم باید یه روزی بیام توضیح بدم !!
شما اصلا به اتفاق میلاد این مسائل ابتدایی را یکجا چاپ کنید بقیه یاد بگیرند، مغفول ماندهاند !!
Anarchy نوشته: با این پهلوان پنبه ها ، نمیتونی بحث رو به بیراهه ببری !! گفتیم مقایسه صفین و قرآن سر نیزه اش به چه دلیل با قرآن مولوی عبد الحمید قیاس مع الفارق بود ... اصولا بحث تحلیلی رو با بحث احساسی با چاشنی حمله شخصی اشتباه گرفتی !! من گفتم جیش العدل رو 100% ناشی از تروریسم اسلامی نمیدونم ، اما تروریسم اسلامی هم بعضی مواقع عصای دست اینها بوده ...خودت گفتی اینها دنبال حقوق سنیها هستند. به من توضیح دهید که چطور یک گروه که شیعیان یا حتی مستخدمین دولت ج.ا را کافر میدانند دنبال "حقوق" سنیها هستند و اصلا قابل بحث و مذاکره.
Anarchy نوشته: و البته اینجا رو با میدون جنگ اشتباه گرفتی ... شدیدا دوست داری کار به دعوا و فحش کاری بکشه !!جدی میگی؟
من ولی شناختم اینجا اینطور بوده که اینجا میدان جنگ هست. این نبرد برادران مجاهد هم در راستای ادامهیِ نبرد انتخابات است.
...
ایشان تبحر خوبی در اخلاق، حقوق بین الملل، قوانین جنگی و حقوق بشر دارند و میتوانند برای مطالعات بیشتر دوستان منبع مناسبی باشند، خودش گفته بود که ارتشیان طاغوت را بعنوان اسیر جنگی ادعام میکند.
من دارم فکر میکنم شاید بد نباشد در راستای مبارزه با جوگیری ملت کمپین پرور و رای دهنده به روحانی و ...، عکس ایشان را بگذارم بعنوان آواتار!!
[ATTACH=CONFIG]3913[/ATTACH]
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound