04-08-2014, 10:29 PM
Anarchy نوشته: داریوش جان ، من شخصا یک بار گربه ای رو ناخواسته زیر گرفتم چند روز حالم گرفته بود ... تصور اینکه چطور یک انسان اسیر رو میشه کشت که دیگه اصلا برام ممکن نیست !! همه حرف من این هست که در این هیاهوی کمپین پروری ، اصل ماجرا فراموش میشه ... گفتم که وقتی میبینم واکنش عمده مردم از سر جوگیری هست ، هیچ وقت نمیتونم باهاشون همراهی کنم !! ملت جوگیر که سال به ماه اهل بحث جدی و تفکر نیستن الان شدن اسطوره و اسوه اخلاق و ما اگر حرفی بزنیم در انتقاد ، میشیم بی اخلاق مدافع تروریسم و تروریست !!من اینهایی که میگویی را درک میکنم آنارشی جان؛ گاهی براستی چنان است که سرزنش رفتارهای گوسفندوارِ اینچنینی اولویتِ بیشتری پیدا میکنند. همین الان ملت گویی دچار ارضای روانی شدهاند از اینکه (درست یا نادرست) توانستهاند این گروگانها را آزاد کنند و احتمالا آن نخستین کمی فراموششان شده تا دوباره اتفاقی نو بیافتد. ج.ا هم از این آبِ گلآلود کلی اعتبار برای خودش کسب کرد. کلی هم موجسوار، موجسواری کردند. تمامِ اینها سزاوارِ سرزنش هستند و من هم کاملا با شما همداستانم. موضوع این است که در این جستار داشتیم از آن ورِ بام میافتادیم و داشت فراموش میشد که جیشالعدل یک گروهِ تروریستی جنایتکار است. اولین پستِ مرا ببنید، من در اعتراض به همین افراط بود که در این جستار لب گشودم وگرنه شاید هرگز در اینجا پستی نمیدادم.
منافاتی با هم نداره !! کشته دادن هم در راستای شرایط اونجاست ... من به دنبال توجیه عمل این چنین گروه هایی نیستم ، اما کسانی که میان چشم بسته و بدون توجه به شرایط شکل گیری این گروه ها انتقاد میکنن و فقط هم وقتی پیداشون میشه که داستانی مثل این 5 نظامی اتفاق افتاده باشه ، من رو وادار میکنن باهاشون همراهی نکنم .
کسشر هم تعاونی؟!