04-08-2014, 09:46 PM
Russell نوشته: جلل الخالق، پس حرف خود ما ملاک نیست، آن یکخطی که کوت گرفتهایم تا مخاطب قرارت دهیم است که ملاک است؟!!
همینطور جالبتر و جالبتر میشود !!
من قراره این بدیهیات رو برای تو هم توضیح بدم ؟ یعنی تو میای از من نقل قول میگیری بعد از مهترین نکته اون ، میگذری و حرف خودت رو وارد بحثی میکنی که من کاری بهش ندارم ؟ اگر قرار بود بگم افکار عمومی میگفتم ، وقتی آندد صحبت از افکار عمومی منطقه میکنه ، من دقیقا به همین بخشش کار دارم .
بله جالب هست واقعا ... نمیدونستم این مسائل ابتدایی رو هم باید یه روزی بیام توضیح بدم !!
Russell نوشته: آهان پس بحث بریدن سر کافر است، ببخشید من گمان میکردم دفاع از حقوق سنیها و مردم مظلوم بلوچستان میکنند !!
با این پهلوان پنبه ها ، نمیتونی بحث رو به بیراهه ببری !! گفتیم مقایسه صفین و قرآن سر نیزه اش به چه دلیل با قرآن مولوی عبد الحمید قیاس مع الفارق بود ... اصولا بحث تحلیلی رو با بحث احساسی با چاشنی حمله شخصی اشتباه گرفتی !! من گفتم جیش العدل رو 100% ناشی از تروریسم اسلامی نمیدونم ، اما تروریسم اسلامی هم بعضی مواقع عصای دست اینها بوده ...
Russell نوشته: جنگ لفظی و شلوغ بازی ا که برادران راه انداختهاند، دیگر بعد از این همه مدت با تاکتیکهایِ همهیِ دوستان آشنایی کامل پیدا کردهایم.
و البته اینجا رو با میدون جنگ اشتباه گرفتی ... شدیدا دوست داری کار به دعوا و فحش کاری بکشه :e405: !!