04-08-2014, 07:18 PM
Russell نوشته: من نوشتم افکار عمومی، بجای پس گرفتن ادعات تازه میگی زودباش نظرت را دربارهیِ افکار عمومی بلوچستان بگو !!
آفرین بابا با همکاری با میلاد گویا داری پیشرفت میکنی !!
راسل جان ، مهم نیست تو چی گفتی ، مهم اینه که من چی گفته بودم که تو ازم نقل قول گرفتی ... مطمئن باش من کسی نیستم که حرفی رو تحریف کنم یا دروغ بگم !! خودت ببین اولین پست بحث من و تو با چی شروع شد :
یک گروه سنی تروریستی به نام 5 مرزبان ایرانی را ربودند - برگ 43
Russell نوشته:نقل قول: نوشته اصلی از سوی Anarchy
افکار عمومی منطقه رو هم من نمیدونم از کجا فهمیدی ، اما به اون توصیه من برای سفر به استان حتما عمل کن !!
آنارشی جان گروگان گیری همهاش دربارهیِ افکار عمومیست دیگر، نکند این 5 سرباز قرار بود توازن قوای نظامی را بهم بزند و فقط چندتا سرباز تا رسیدن به میدون پاستور فاصله بوده؟!!
پس نمیتونی از من نقل قول بگیری ، اما حرف خودت رو بزنی !!
Russell نوشته: آری وقتی نفع نباشه ارجاع به کارکرد حواله به قرآن و دین و احساسات مذهبی میشه قیاس مع فارق !!
مع الفارقش اینه که داستان دو چیز متفاوت هست و هر جایی در تاریخ اسلام اسم قرآن اومد وسط ، با قضیه خیالی قرآن مولوی عبدالحمید یکی نیست !!
نبرد صفین - WiKi
نقل قول:در ۱ صفر ۳۷ (قمری) نبردی سنگین میان علی بن ابیطالب و معاویه که در شام ادعای خلافت کرده بود، در محلی بهنام صفین که در ناحیه غربی عراق میان بالس و رقه است رخ داد. در آغاز خلافت علی، معاویه را از کارگزاری شام معزول وسهل بن حنیف را جانشین وی کرد. معاویه نپذیرفت و شام را زیر فرمان خود گرفت. پس از پایان جنگ جمل، علی، حریر بن عبدالله را به شام فرستاد تا از معاویه بیعت بگیرد. معاویه نیز به خونخواهی عثمان لشکری برای جنگ با علی آماده کرد. علی هم از کوفه عازم جنگ شد و در صفین جنگ سختی میان سپاه شام و عراق درگرفت. این نبرد۱۱۰ روز طول کشید.پس از چند روز نبرد، سپاه علی در شرف پیروزی بود که با پیشنهاد عمروعاص، سپاه معاویه قرآنها را بر سر نیزه کردند. با دیدن این صحنه گروهی از سپاه عراق جنگ را ترک کردند.علی مالک اشتر و یا عبدالله بن عباس را برای نمایندگی و حکمیت انتخاب نمود؛ اما گروهی که جنگ را ترک کرده بودند، نپذیرفتند و ابوموسی اشعری را برگزیدند.بنابراین تعیین خلیفه بهحکمیت میان عمروعاص و ابوموسی اشعری سپرده شد، لکن با بی کفایتی ابوموسی و زیرکی عمروعاص خلافت به معاویه سپرده و علی از آن عزل شد و علناً قدرت را از دست حضرت گرفت.
اگر فیلم به اسارت گرفتن 5 نظامی رو دیده باشی ، اولش آیه 4 سوره محمد رو میاره ... یعنی اینها اصولا طرف مقابل رو رافضی و کافر میدونن !!
Russell نوشته: والا تئوری توطئه شماست و باید با چند مثال توضیح دهید. جالب است در میان این بی اعتمادی در تئوری توطئهیِ برادران مجاهد گویا اینها اسیر را آزاد کردهاند دربرابر قول و حرف ج.ا lol
همه اینها حدس و گمانه زنی هست و استدلال بر مبنای شواهد و قرائن ... من هم نگفتم قطعا امتیازی داده شده ، اما احتمال اون رو بیشتر میدونم !! گفتم از نظر من امتیاز چمدون پر از پول نیست ...
Russell نوشته: این مسلمان بازی که باید برای من اینجا کلاس اخلاق بگذاری که همان بدون پاسخ بماند برای دفترچه بهتر است.
Russell نوشته: ولی حقیقتش من بیش از اینکه حتی کارم به بحث اخلاقی بکشد، حالم از مبارزان مسلحانهیِ شما با کارنامهیِ ریدمانشان بهم میخورد.
Russell نوشته: مردم (کمپین پرور) ایران را بگا ندادهاند و تخم صدام و القاعده و... را نلیسیدهاند. ایران هنوز سرجایش است و سر مردم روی گردنشان و نفسشان میآید و میرود، اگر نقشههایِ دوستان عملی میشد هیچکدام از اینها نبود. گاهی لازم است در ارزیابیها بجای اینکه بگوییم چرا کاری نشده ببینیم داریم وضع را دربرابر کدام سناریو مقایسه میکنیم. پس آری من در مقابل شما حاضرم کمپین پرور و عشق خامنهای نامیده بشوم، تا جیش العدل و...
نقشه کجا بود راسل جان ؟ چرا بحث رو از حالت عادی وارد جنگ لفظی و حملات شخصی میکنی ؟