04-08-2014, 03:47 PM
Russell نوشته: از کی تا حالا من وقتی وارد بحث میشوم و از یک ادعایی که خودم هم نوشتهام دفاع میکنم باید هر چه را دیگری گفته قبول و اثبات کنم؟ قوانین گفتگوی جدید است؟!!
تو جواب من به آندد رو جواب دادی و بحث افکار عمومی مردم بلوچستان ایرادی بود که به آندد گرفتم . غیر اون حرف دیگه ای نداشتم !! بالاخره این رو چی میگی ؟ افکار عمومی بلوچستان مخالف جیش العدل هست ؟
Russell نوشته: نخست اینکه میدانیم در بین مسلمین حتی با قرآن هم میشود در جنگ کارساز شد (جنگ صفین).
قیاس سوپر مع الفارق ...
Russell نوشته: دوم اینکه اینجا بحث قرآن نیست، توضیح محتمل آن است که با شور شدن آش و دیدن بازخورد این اتفاق جیش العدل به گه خوری افتاده و قرآن هم اینجا بهانه است که بگویند بخاطر گل روی آن ایندفعه گذشت کردهاند و اینها. این توضیح از اینکه بگوییم دو طرف دروغ میگویند و توطئه در کار است بسیار بهتر است.مخصوصا در حالی که میدانیم بنفع جیش العدل است که اگر امتیازی توانسته از ج.ا بگیرد آنرا علنی کند.
باز هم اینجا وارد بحث دیگه ای شدی ... همه حرف من افکار عمومی مردم بلوچستان بود نه بازخورد از مردم غیور و جوگیر کمپین پرور !!
خب به چه دلیل به گه خوری افتاده باشن ؟ مگه فکر کردی با آزاد کردن این چهار نفر ، دیگه مردم مدافع اینها میشن ؟ یا اصلا برای اینها مگه خیلی مهمه مردم مرکز نشین چی در موردشون فکر میکنن ؟ وقتی کارنامه کشتارشون مشخص هست ، انقدر احمق نیستن که فکر کنن با آزادی 4 نفر میتونن دل مردم مرکز نشین رو به دست بیارن ...
گفتم که قرار نیست بحث پشت پرده بیاد جلوی پرده ... امتیاز هم فقط دلار داخل سامسونت نیست که بخوان اونو رو کنن !!
Russell نوشته: کار به اینجاها نمیرسد، ادعاها آنها آنقدر تناقض دارد که لازم نیست حتی به عدم تطابق آن با عالم واقع ارجاع شود، کمی دورهیِ گریه زاری خود عزیزان دربارهیِ چرایی بد بودن انگشت شدنشان توسط دیگران کفایت میکند و نیاز به مطالعهیِ هیوم و کانت نیست !!
نام این توقعات عجیب غریب شما را هم میتوانید از لیست مغالطات پیدا کنید.
چرا از پاسخ صریح طفره میری ... خب سوال من هست که واقعا کدوم دستگاه اخلاقی عمل اونها رو غیر اخلاقی نشون میده ؟