04-08-2014, 03:33 PM
Anarchy نوشته: جیش العدل رو که تایید نمیکنم ، اما نوع مخالفت بخش اعظم مردم با جیش العدل رو هم به همین ترتیب !! دنیای 100% ایده آلی هم نداریم که انتظار داشته باشیم هیچ کس غیر اخلاقی عمل نکنه ... واقعا این وسط من هیچ راه حلی نمیبینم و ظهور امثال جیش العدل و بد تر از اون که شاید در راه باشه ، از طبیعی ترین اتفاقات هست در این مملکت !! مردم هم که در اوهام کمپین های فیس بوکی هستن ...آنارشی جان مرا و بحثِ مرا هیچ جوری به ج.ا مربوط نکنی بهتر است ؛ من هرگز از آن دفاع نکردهام. به نظرِ من هم طبیعیست که انتظارِ به وجود آمدنِ گروهی چون جیشالعدل را داشته باشیم، اما اگر بخواهیم تنها با طبیعی بودن قضاوت کنیم همه چیز طبیعیست و برای هر معلولی علتی پیدا میشود. ما هم انتظار نداریم که همه کس در همه جا اخلاق را رعایت کند تنها در زمانِ قضاوت میگوییم عملِ گروهی چون جیشالعدل غیراخلاقی و نادرست است. شما اگر قاضی باشید و در صورتی که به جمهوری اسلامی دسترسی نداشته باشید از محکومیتِ جیشالعدل به این دلیل که آنها نتیجهی طبیعی یک سری عوامل هستند صرف نظر میکنید؟
Anarchy نوشته: شما این رو ببینید تا وضیعیت بلوچستان رو درک کنید :البته دوستان که میگویند ج.ا تروریست نیست!
کسشر هم تعاونی؟!