04-08-2014, 02:48 PM
Russell نوشته: آقا جان شما صد نفر را هم که کشته باشی وقتی یک نفر را که میخواهی بکشی بحث روز شده و همه آنرا محکوم کردهاند و... دوباره فکر میکنی.
افکار عمومی هم فقط محدود به منطقه نیست. شما که وقتی دو طرف دارند قسم میخورند ج.ا امتیازی نداده دارید میگویید میدانیم امتیاز داده بروید استدلال خود را یک دور نویسید، بعد من شخصا میروم برای ادعای نکرده دربارهیِ مردم منطقه برای شما خانه به خانه نظرسنجی انجام میدهم !!
راسل جان شما وقتی وارد بحث من و آندد شدی ، یعنی پیش فرض های آندد رو پذیرفتی !! حالا میگی محدود به منطقه نیست ، خب منم میدونم نیست . آندد بود که ادعا میکرد آزادی 4 سرباز ناشی از فشار مردم سنی بلوچستان به جیش العدل بوده !! این ادعا رو شما و آندد باید ثابت کنید ...
منم نگفتم میدونم ، گفتم جمیع شواهد نشون میده پشت پرده اتفاقاتی افتاده و گرنه با یک جلد کلام الله مجید به امضای مولوی عبدالحمید ، 4 سرباز رو آزاد نمیکردن مخصوصا بعد از کشتن جمشید دانایی فر ... امتیاز هم قرار نیست چیز خیلی خاصی باشه که خیلی ذهن دوستان رو درگیر خودش کرده ، حتی در حد یک تضمین هم باشه کفایت میکنه !!
Russell نوشته: برداشت من از اخلاق این است که سر یکی را میخواهی ببری باید دنبال دلیل باشی نه اینکه از روی شکم بروی سر ببری و بعد از دیگران بخواهی به تو ثابت کنند بد کردهای. من اینجا عقل سلیم را برای استفاده توصیه میکنم و قضیه آنقدر که تلاش میشود پیچیده نشان داده شود پیچیده نیست.
خب اونها که دلیل داشتن و تو بیانیه بهش اشاره کردن ... شما باید بگی چرا دلیلشون موجه نیست ؟ یعنی کدوم دستگاه اخلاقی ، اون رو غیر اخلاقی نشون میده ؟