04-08-2014, 02:45 PM
Anarchy نوشته: البته بحث های در این زمینه منسجم نبود . یکی از ابعادی که من بهش دقت کردم ، رفتارهای احساسی مردم ایران هست . بسیار هم خوب که برای 5 نفر این همه حساسیت نشون میدن ، اما ریشه این حساسیت چی هست ؟ واقعا مخالف قتل و ترور و برخورد با مخالف و اسیر و گروگان هستن ؟مردم در همه جای جهان همینطور است آنارشی جان! وگرنه مردمِ آمریکا هم اگر احساسی برخورد نمیکردند، میدیدند که القاعده هم در واقع محصولِ کثافتکاریهای دولتِ خودِ آمریکاست و اگر قرار بود یقهی کسی گرفته شود در وهلهی نخست آن دولتِ آمریکاست و بعد اعضای القاعده.
شما میتوانید این روحیهی احساسی و جوگیر شدنِ مردمِ ایران را سرزنش کنید و من هم به شما حق میدهم، اما این در درستی یا نادرستی عمل گروهی تروریستی چون جیشالعدل تاثیری ندارد.
Anarchy نوشته: دوستان هم قطعا میدونن کشتن اسیر ، جنایت هست . اما در شرایط غیر عادی ، کی انتظار داره اخلاق رعایت بشه ؟خیر، دوستان میگویند اگر طرفِ مقابل اسیرِ اینها را کشته باشد (کشته؟) اینها هم حق دارند اسیرِ آنها را بکشند! نه میگویند اشکال ندارد. اوه نه، الان میلاد میاید میگوید نگفتم اشکال ندارد، گفتم مهم نیست، شاید هم بگوید این را هم نگفتم و ...
![E105 E105](https://daftarche.com/images/smilies/emoji/e105.png)
کسشر هم تعاونی؟!