04-08-2014, 02:26 PM
Russell نوشته: خوب ما هم همین را گفتیم که درست میگوید دیگر.
میدانیم ج.ا که سهل است، در همان اسرائیل هم ارزش چند سرباز برابر صفر است، آنچه مهم است نظر افکار عمومیست دربارهیِ ج.ا و جیش العدل و دولت اسرائیل و... ج.ا نمیخواهد بیعرضه بنظر برسد، جیش العدل میخواهد عدالت طلب بنظر برسد و توجه رسانهای جلب کتد به خود و... و از همه مهمتر طرف ترور و ایجاد رعب هم باز افکار عمومیست.
راسل جان ، شما یک سری به کارنامه جیش العدل در همین مدت بزن ، بعد بگو جیش العدل به افکار عمومی اهمیت میده !! 14 مرزبان رو در یک کمین یک جا کشته و 7 نفر رو زخمی کرده ... دادستان زابل رو هم که کشتن ، یه نظامی اسیر رو هم که اعدام کردن !! حالا 4 تا دیگه بهش اضافه میشد جیش العدل مگه براش مهم بود ؟
همون سوال آندد رو باید از تو بپرسم که تو از کجا از نظر افکار عمومی مردم بلوچستان خبر داری؟ آمار گرفتی ؟
Russell نوشته: در کل برای من جالب است این ادعاهای دوستان دربارهیِ پشم بودن اخلاق و قانون بین الملل و... در دفاع از جیش العدل lol
حالا جدا از بحث های حاشیه ای ، من متوجه نشدم دقیقا کدوم دستگاه اخلاقی میتونه بگه قطعا عمل جیش العدل غیر اخلاقی بوده ؟ این سوال شخصی خودم هست نه اینکه بگم موافق عمل جیش العدل هستم ...