04-06-2014, 10:15 PM
sonixax نوشته: هزار ماشاالله به استدلالهر که میخاهد باشد، مهم این است که در اینجا میانجیگری کرده و موجب نجات جان 4 تن از سربازان کشورمان شده.
جناب مقدس شما هنوز نگرفتی در اینجا اگر میخواید مساله ای رو مطرح کنید باید خیلی موثق و با پایه های قوی باشه ؟
تنها حرف شما زمانی قابل قبوله که هر دو طرف (جیش العدل و مقامهای رسمی جمهوری اسلامی) از طریق کانالهای رسمی (مانند خبرگزاریهای معتبر یا سایتهای رسمی خودشون) اعلام کنند هیچ امتیازی داده و گرفته نشده نه اینکه ادعاهای یک آخوند بشه سند!
شما گمان کرده اید به آن گروهک تروریستی به یکباره وحی نازل شده که سربازان را آزاد کردند؟! چه اصراری دارید برای اثبات این گفته که حتمن امتیازی رد و بدل شده؟! وقتی خود دولت جمهوری اسلامی می گوید هیچ امتیازی ندادیم، رهبران الجیش العدل هم می گویند هیچ امتیازی دریافت نکردیم من دلیل پافشاری شما بر روی موضع تان را نمی فهمم!!
حکایت آن ضرب المثل معروف است که می گوید شاه می بخشد، وزیر هم می بخشد، ولی جناب شیخ علی خان* مخالفت می کند!!
*شیخ علی خان = میلاد خان !
sonixax نوشته: یاد بگیر به لینکهای غیر رسمی اعتماد نکنی چون هر کدوم یک چیزی میگند!
چشم! زین پس سعی می کنم فقط به خبرگزاری میلاد نیوز استناد کنم!
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"