03-28-2014, 07:05 PM
Bibak نوشته: در مورد گروهبان نمیدونم و لابد همین 26 ساله که میگی. ولی آنهای دیگر حدس میزنم میانگین سنشان 19 یا 20 سال باشد. من بحث اجباری بودن سربازی که از اول توسط دوستان جبهه مخالف شما در این بحث مطرح شد را بی اعتبار میدانم. ولی کم سن و سال بودن این 4 سرباز وظیفه به نظر من چیزی است که این دوستان(آندد نایت، داریوش و ...) قدری میتوانستند رویش مانور بدهند. قضیه سن را برای این مطرح کردم.
این وسط هزاران بار بیشتر از جندالله گناه بر گردن جمهوری اسلامیست چون :
1 - اسرائیل در قبال یک سربازش هزاران تروریستِ فلسطینی را آزاد کرد در حالی که خواست جندالله آزادی زندایان سنی بوده که همه زندانیان سنی هم که تروریست نیستند! و جمهوری اسلامی به چپش هم نبوده.
2 - عامل اصلی موجودیت چیزی به نام جندالله (جیش العدل فعلی) خود جمهوری اسلامیه با فشارها و کشتار و ظلمهای فراوانی که به اقوام بلوچ و سنی مذهبان کرده.
3 - محافظت از مرزهای کشور در تمام دنیا بر عهده نیروهای متخصص و کادری و تعلیم دیده هستش نه سربازان صفر کیلومتر و آماتوری که تازه به زور هم به سربازی فرستاده شدند و به خاطر زوری بودن سربازیشان کار حرفه ای انجام نمیدهند.
4 - سربازی اجباری و انتقال سربازان آماتور به مناطق پر خطری مانند مرز با پاکستان!!!!!! کل ارتش آمریکا و گارد آلفا و امگا و X و Y در افغانستان بر سر محافظت از مرزهای آن کشور با پاکستان وا مانده اند چه برسه به چهار تا سرباز فزرتی!
یک دو دو تا چهار تای ساده به سادگی نشون میده گناهکار اصلی اینجا تمام خط امامی ها و جمهوری اسلامی چی ها و عشاق دوران طلایی و نخست وزیر امام و رئیس مجلس ششم و ... هستند و جیش العدلی ها تنها یکی از هزاران نتیجه ی حکومت این افراد هستند و بس.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری