03-28-2014, 05:06 PM
Anarchy نوشته: جیش العدل کی رو میخواد فریب بده ؟ همه میدونن اونا سرباز بودن نه پاسدار ... در مورد سن هم درست میگی بی باک جان ، این بیچاره ها تو سن کم چقدر هم بد شانس بودن !!
نکته دردناک این بود که تو همون فیلم منتشر شده ، تنها کسی که بین اون 5 نفر خیلی ترسیده بود ، همین جمشید دانایی فرد بود ...
بذار بیشتر توضیح بدم.
من هم منظورم سرباز وظیفه بود ولی سرباز وظیفه وابسته به سپاه پاسداران. فک کنم افکار عمومی در ایران هتا بین سرباز وظیفه نیروی انتظامی با سرباز وظیفه سپاه پاسداران اندک تفاوتی قایل بشن، تازه یکی از این 5 نفر که سرباز وظیفه نیست عملا جزو پرسنل کادر سپاه معرفی شده. مهم تر اینکه مردم در کل، حمله به نیروها و تشکیلات سپاه رو بسیار "توجیه پذیرتر" میدونن تا نیروی انتظامی. منظور اینکه اگر مردم فکر کنند این 5 گروگان متعلق به سپاه هستند نفرت کمتری از جیش العدل پیدا خواهند کرد و من میگم احتمالا این گروه در بیانیه اش آگاهانه و بطرزی موذیانه اینها رو سپاهی معرفی کرده.
نقل قول:حقیقت مطلب اینه که به طور کلی هیچ کاری از دست ما و بزرگتر از ما هم بر نمیاد و این کمپین و ممپین مگر تو گوش جانوران جیش العدل میره ؟ اینها از قبل تصمیمشون رو گرفته بودن و مطمئن باش اگر اتفاق خاصی نیوفته اون 4 تای دیگه هم کشته میشن و چند سالی باز اینها به همین منوال عمل میکنن و دوباره مثل عبدالمالک ریگی ، رهبر گروهشون به دام میوفته و باز یه مدت سر و صداها میخوابه و بعد روز از نو ، روزی از نو ...جالب اینجاست که مسئولان نوید و مژده شنیدن خبرهای خوش درباره 5 گروگان میدادند و من هم امیدوار شده بودم ولی ناگهان این خبر ناگوار منتشر شد... اینها چرا وعده های بیخود میدهند؟
تا ریشه اصلی مساله حل نشه ، مساله همینه و ملت هم بهتره جای مناسب جوگیر شن ، نه جایی که حقیقتا کاری از دست کسی بر نمیاد جز حکومتی که خودش عامل ایجاد این مساله هست . ببین خود این برادران جیش العدل چی نوشتن :
سازمان جیش العدل: اطلاعیه سازمان مبنی بر اعدام یکی از پاسدار ان