03-25-2014, 10:42 PM
Dariush نوشته: تو که ترزبانیدنات خوب است چرا متوجه منظور ایرانبانو نمیشوی مهربد؟ ایشان دیگر به چه زبانی باید بگوید که از نظرشان زنانی که نمیتوانند به اندازهی کافی مردان را به بازی بگیرند و آنها را بندهی خویش کنند خاکبرسرانی بیش نیستند؟
همـ..م.. من چندی پیش نسکی میخواندم که آیندهیِ بسیار زیبایی پنگاشته بود از آنچه که جهان ما میتوانست/میتواند باشد (نه آیندهای فرزام و آرمانشهر,
بیشتر زیبا و گیرا). یکی از بهترین دورنماهایِ آن همین پیوند دوستی میان دختر و پسر بود که در جهان نویسنده بی اندازه ساده و زیبا
و بی دست و پاگیر شده بود و پیوندها هتّا فراتر رفته بودند و مهر میان دختر و پسر و پسر و پسر و دختر و دختر و ... تا اندازهیِ بالایی یکسان شده بود.
خوبی این داستانها به دید من اینه که اگر شمار بسندهای آدم زنده آنها را بخوانند براستی شدنی میشوند (ما آن اندازه هم بردهیِ ژن
هایمان نیستیم), ولی بدی این داستانها اینه که اگر یکی تنها مانند من بخوان بی اندازه چشمداشت هایش بالا میرود (—> آرمانگرایی) و
این کثافتکاری کنونی که داریم (پسر میکوشد دختر را بفریبد, دختر میکوشد پسر را بدام افکند و برایش ...) براستی بیمایه و دلزننده میشوند.
داستان ما با این بازی هم شده این جنس چجوری آنرا بفریبد, آن یکی چجوری
دست این را بخواند و کالایش را ارزان نفروشد, خرد و فرنود هم که ارزشی ندارند.
پارسیگر
.Unexpected places give you unexpected returns