03-21-2014, 10:58 AM
Persepolis نوشته: چرا پرت و پلا می گویی؟!!!!!!! کدام استدلال منطقی؟!
استدلال منطقی همون هست که شما از داشتنش محرومی ... پرت و پلا رو هم شما میگی که بعد از چند بار اصرار من رفتی تو گوگل سرچ کردی و یه عددی پیدا کردی در صورتی که من قبل از شما خودم این رو پیدا کرده بودم اما به دلایلی که در ادامه میگم خواستم خود شما مجبور شی بگردی و اینجا بگی ...
Persepolis نوشته: من به این نمونه حرفها می گویم کَل کَل و در پیک قبلی هم اینرا توضیح دادم و باز از آن حرفها زدی!
خب این رو من در جواب به کدوم حرف شما گذاشتم ؟ وقتی میگی :
نقل قول:نوشته اصلی از سوی Persepolis
![]()
کسی هم برای رفتن به سربازی فرش قرمز جلوی پایتان پهن نکرده!
یعنی درک و فهم شما انقدر پایین هست که به جای بحث منطقی ، لودگی میکنی و موضوع رو به مسائل شخصی میکشونی بدون اینکه اصلا بفهمی من سربازی رفتم یا نرفتم و از ابتدا میخواستم شما حرف مستند بزنید نه روی هوا ...
Persepolis نوشته: آقای فهمیده اگر به خودت زحمت میدادی و پیک ها و آن لینکهایی که گذاشتم را میخواندی میفهمیدی! قسمتی از لینک دومی:
نقل قول: گفته میشود سالانه ۵۰ تا۶۰هزار سرباز فراری و دارای غیبت از سوی ستادکل نیروهای مسلح دستگیر میشوند و در مقابل سالانه بیش از 300هزار مشمول، خود را برای خدمت زیرپرچم معرفی میکنند.
جناب نفهمیده ، اگر به مقدار کافی درک و فهم و هوش داشتی فوری جو گیر نمیشدی و ذوق کنی که بفرمایید اینم آمار !! وقتی نوشته "گفته می شود" یعنی هیچ سندی در کار نیست و مرجع قانونی و مرتبط این حرف رو نزده ... مثلا من در سایت دیگه ای خوندم سالانه 650 هزار نفر میرن خدمت مقدس !! یعنی انقدر تفاوت زیاد هست در همچین آماری و به همین دلیل که آمار دقیق و معتبری نداشتیم ، من به همچین چیزی استناد نکردم ...
فرض هم اگر بگیریم آمار کاملا درست باشه باز هم حرف من ثابت میشه ... حتما میپرسی چرا ؟ چون طبق آمار خود نظام وظیفه ما الان 3 میلیون غائب و فراری داریم و اگر فرض رو بر این بگیریم که نه رشد جمعیت داشته باشیم نه اینکه از همین امروز کسی به جمع این غائب و فراری ها اضافه بشه ، 60 سال طول میکشه که همه اینها رو بتونن ببرن سربازی !!
پس بازم جفنگ گفتی جناب نفهمیده ...
Persepolis نوشته: به شما ربطی داره!؟ در ضمن با کسی که چشم و گوشش را بسته و دهانش را باز می کند بحث کردن عین حماقته و آب در هاون کوبیدنه نه اینکه حق با توئه!
وصف حال خودتو لازم نیست اینجا جار بزنی جناب نفهمیده ... بله همون طور که شما اظهار فضل میکنی و رهنمود میدی به ما ، ما هم میگیم اینا رو نگه دار برای خودت و جاش کمی فهمیده شی و عقلتو به کار بندازی ، بد نیست !!
Persepolis نوشته: خوب رویی داری! یعنی تو واقعن نفهمیدی این دوتا لینکی که در پیک قبلی گذاشتم چی میگه ؟!
حکایت خر عصاری رو شنیدی ؟ اونی که نفهمیده شمایی چون فقط روخونی بلدی ، اما تجزیه و تحلیل نه ...
Persepolis نوشته: این یکی : خوب به من دقت کن تا چندباره باز حرف تکراری نزنی:
من دقت ها رو قبل از اینکه شما این عددا رو به زور سرچ گوگل پیدا کنی ، کرده بودم ... شما نفهمیده بودی داستان رو !!
Persepolis نوشته: افتاد الان؟! یا باز میخواهی تحریف جدیدی پیاده کنی و ما را چیز فرض کنی!
ما "چیزی" که خودش هست رو لازم نیست فرض کنیم ... مال شما که قطعا هنوز نیوفتاده !!