03-15-2014, 07:18 PM
Persepolis نوشته: [FONT=&]سرور گرامی، من خودمم سرباز بودم البته افسر وظیفه(ستوانیکم وظیفه) و در ستاد کل نیروهای مسلح ایران و تمام چیزهایی که داریوش و کافر مقدس دربارۀ سربازی و عواقب نرفتن گفتند رو تایید می کنم چون بخش نامه ها و دستوالعمل ها از زیر دست خودم اتوماسیون میشد و به کلیه بخش ها فرستاده میشد. تازه این مال چند ساله گذشته بود حالا که اوضاع خیلی بدتر هم شده و به تمام کلانتری ها دستور داده شده که مشمولین فراری را بگیرند و اگر در این کار کمکاری شود طبق آئبن نامه نیروهای مسلح با آن رییس کلانتری برخورد خواهد شد.
[/FONT]
الان کسی که سربازی نرفته میتونه گواهینامه رو تمدید کنه ، امکان کار های مربوط به ثبت اسناد و انحصار وراثت رو هم داره ...
اینکه به طور تئوری کسی که سربازی نرفته ممکنه دستگیر بشه یه بحثه ، اینکه عملا چند نفر سالیانه گرفتار میشن یه بحث دیگه ... کلانتری های ما که یه مشت گشاد و الاف توشون در حال خدمت به خلق هستن وظایف به اصطلاح ذاتی نیروی انتظامی رو به زور دارن انجام میدن ، چه برسه به دستگیر کردن سرباز ...مگه اینکه دیگه کسی بدشانسی بیاره ... عملا انقدری هم نیرو ندارن تا همه پسرهای بالای 18 سال رو بررسی کنن که سربازی رفتن یا نه !! پس این قانون هنوز متولد نشده به رحمت ایزدی پیوسته ... مشمولین فراری البته اسم و مشخصات و آدرس محل سکونت دارن اما خیلی از همونها رو هم من خودم سراغ دارم که هیچ اتفاقی براشون نیوفتاده ...
طبق آماری که خودشون دادن ، حدود 3 میلیون سرباز غائب داریم...